Näytä kaikki artikkelit

Suomalaisille verkkokaupoille uusia toivottuja palveluita Ruotsissa ja Tanskassa

Tarjoamme suomalaisille verkkokaupoille uusia kansainvälistymismahdollisuuksia Ruotsissa ja Tanskassa tiivistämällä yhteistyötämme Norjan Postin omistaman Bringin kanssa.

Helmikuusta 2022 alkaen ruotsalaiset ja tanskalaiset kuluttajat voivat tilata suomalaisyritysten tuotteita noutopisteiden lisäksi kotiin ja ruotsalaiset myös kotilavatoimituksena. Tiivistämme yhteistyötä pitkäaikaisen kumppanimme Bringin kanssa ja lanseeraamme kolme uutta palvelua Ruotsin ja Tanskan kuluttajalähetyksiin: PickUp Parcelin, Home Parcelin ja Home Palletin. Uudet palvelut ovat käytettävissä 22.2. alkaen. ”Olemme iloisia, että yhteistyömme Bringin kanssa syvenee ja voimme tarjota suomalaisyrityksille monipuoliset jakeluratkaisut Ruotsissa ja Tanskassa. Erityisesti kotiinkuljetusten kysyntä on pandemian aikana kasvanut, ja näyttää siltä, että muutos on pysyvä”, kertoo Postin Paketti ja verkkokauppa liiketoimintaryhmän johtaja Arttu Hollmérus.

Sujuvuutta toimituksiin

Kuluttajat haluavat verkko-ostamisen olevan helppoa ja mutkatonta. Uudet palvelut lisäävät toimituksiin entistä enemmän vaivattomuutta. Palveluverkostomme Ruotsissa ja Tanskassa kattaa noin 3 000 noutopistettä. Bring tarjoaa lisäksi sovelluksen, jonka avulla vastaanottaja voi esimerkiksi muuttaa noudettavan paketin kotiinkuljetukseksi ja toisinpäin. Verkkokauppiaana voit myös helpottaa asiakkaiden arkea monipuolisilla lisäpalveluilla. Kotilavatoimituksiin on esimerkiksi mahdollista lisätä tarpeen mukaan kanto asiakkaan kotiin tai vanhojen tuotteiden kierrätys.

Ota naapurimaat haltuun

Naapurimaiden aktiivisuus verkko-ostoksissa on Suomea korkeammalla tasolla. Ruotsissa 62 % kuluttajista on ostanut viime viikon aikana verkosta, kun taas suomalaisista vain 28 % on tehnyt verkko-ostoksia viime viikon aikana, kertoo Suuri verkkokauppatutkimus. Suomalaisen verkkokaupan kansainväliset asiakkaat löytyvät myös läheltä. Suomesta tilataan eniten Ruotsiin (14 %), Viroon (14 %) ja Tanskaan (11 %), selviää Kansainvälisessä verkkokauppatutkimuksessa. Useimmiten suomalainen verkkokauppa valitaan, koska tuotetta ei ole saatavilla muualla tai toimitus on nopeaa.

Toimita vastuullisesti Postin matkassa

Uusien palvelujen myötä toimittaminen Ruotsiin ja Tanskaan on entistä ympäristövastuullisempaa. Jakelu Ruotsissa ja Tanskassa on päästötöntä suurissa kaupungeissa, ja yli 50 % kaikista kotiinkuljetuksista tehdään fossiilivapaasti. Yhteistyötä Bringin kanssa ajaa kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteet. Bringin tavoitteena on toimia päästöttömästi Ruotsissa ja Tanskassa vuoteen 2025 mennessä. Meillä Postilla tavoitteemme on taas olla nollapäästöinen oman toiminnan osalta vuonna 2030.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin autamme ottamaan uudet palvelut käyttöön.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.