Näytä kaikki artikkelit

Monikanavaiset laskunvälityspalvelut helpottavat arkea

Vastaanota ja lähetä laskuja monikanavaisesti Postin avulla. Meiltä löytyy laajaa kokemusta laskujenvälityksessä, ja 25 % sähköisistä laskuista kulkee kauttamme.

Posti on tunnettu paperisen postin ja pakettien jakelijana. Harvempi tietää, että olemme myös monikanavaisen viestinvälityksen edelläkävijä.

25 % sähköisistä laskuista kulkee kauttamme Suomessa. Lähetämme ylipäätään 6,5 miljoonaa sähköistä viestiä joka kuukausi ja palvelemme tällä hetkellä jo 4 000 yritysasiakasta. Katso, miten voimme auttaa myös teitä onnistumaan.

Ostolaskut perille monikanavaisesti

Saapuuko yritykseesi ostolaskuja eri kanavista? Kuluuko laskujen käsittelyyn työaikaa?

Laskujen vastaanottaminen on meille tuttua: olemme toimineet valtiohallinnon monikanavaisen laskunvälityksen operaattorina jo 16 vuotta.

Nykypäivänä 97,5 % ostolaskuista toimitetaan sähköisesti. Hoidamme loputkin perille digitoinnin avulla. Oma digitointituotantomme muuntaa sähköpostien liitteet ja paperiset laskut sähköiseen muotoon luotettavasti ja tehokkaasti.

Kun saat kaiken laskutusdatan yhtenäisessä muodossa, säästät omaa aikaasi ja helpotat laskujen käsittelyä. Hoidamme datan perille jo seuraavana arkipäivänä laskun saapumisesta.

Helppo palvelu skaalautuu tarpeisiin

Laskujen vastaanottamiseen saat meiltä standardipaketin, joka on helppo ottaa käyttöön. Kun tarvitset omiin tarpeisiin sopivaa ratkaisua, räätälöimme palvelun sen pohjalta. Palvelu skaalautuu volyymien mukaisesti.

Olemme luotettava kumppani. Meiltä löydät laatu- ja ympäristösertifikaatit. Viimeisimpänä sertifikaattina Postin monikanavaiselle laskunvälityspalvelulle myönnettiin ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti.

Apua myös laskujen lähetykseen

Lähetätkö laskuja? Meiltä saat apua myös siihen, kun haluat tavoittaa omat asiakkaasi monikanavaisesti.

Tavoitteemme on, että asiakkaasi saa laskun aina haluamassaan kanavassa. Sähköisten yritys- ja kuluttajalaskujen lisäksi tarjoamme kanavina sähköpostilaskut, paperilaskut, portaalit (OmaPosti ja suomi.fi) sekä uusimpana MobilePayn.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, ja jutellaan lisää yrityksesi tarpeista.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.