Näytä kaikki artikkelit

Verkkokauppias, näin otat Postin Fast Track -pikatoimitukset käyttöön

Laita verkkokauppasi myyntiin lisävauhtia tarjoamalla asiakkaillesi toimitukset jopa saman päivän aikana! Postin Fast track -pikatoimituksilla erotut eduksesi niin koti- kuin ulkomaisistakin toimijoista. Palvelu skaalautuu aina lähetysmääriesi mukaan, ja asiakkaasi voivat itse valita ostostensa toimituspaikan.

Verkkokauppias, näin otat Postin Fast Track -pikatoimitukset käyttöön

Jotta saat pikatoimitukset nopeasti käyttöön, toimi näin:

Ole ihan ensimmäiseksi yhteydessä Postin myyntiin.

  • Myyjä kartoittaa ensin, miten asiakkaasi toivoma noutoaika saadaan sovitettua palveluun sopivaksi, vai onko aihetta järjestää erillinen nouto Fast track -toimituksia varten. Toimitusten jättöajat ovat klo 9 tai 13 riippuen halutusta palvelualueesta. Jos haluat tarjota palvelua asiakkaillesi pääkaupunkiseudun alueella (Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa), niin jättöaika on klo 13 Vantaan logistiikkakeskuksessa. Tällöin nouto voidaan sopia vaikka kello 12.

  • Huomaathan, että ennen toimituksen noutoa tulee varastollasi olla keräily tehtynä ja tuote pakattuna - tämän vaiheen nopeus on palvelulle kriittinen ominaisuus, johon on hyvä panostaa. Jos toimituksen keräilyyn menee esimerkiksi 60 minuuttia, pitää asiakkaasi tehdä tilaus jo ennen klo 11, jotta hän ehtii saada palvelun vielä samana iltana pakettiautomaatista tai kotitoimituksena.

  • Muistathan päivittää verkkokauppasi toimitustapoihin erillisen kentän pikatoimitukselle (jos haluat antaa sen vaihtoehdoksi tai haluat siitä erillisen maksun kuluttajalta). Voit hakea Postin Location Service -rajapinnasta palvelun piirissä olevat osoitteet verkkokauppasi osoitekenttään, jolloin palvelua tarjotaan vain sinne minne sitä on mahdollista saada.

  • Fast track -lähetykset on hyvä laittaa omaan rullakkoon, jossa on merkintä palvelusta. Näin varmistamme lähetysten nopean etenemisen. Katso myös, että pakettien tietoihin tulee lisäksi aina lisäpalvelumerkintä ”Fast track”. Lue lisää Fast Track -pikatoimituksesta >>

Haluatko kuulla, mikä markkinoita puhuttaa?

Tilaa sähköpostiisi kooste alan uusista trendeistä ja tuoreimmista tutkimuksista.