Näytä kaikki artikkelit

Toimitustapojen selkeys verkkokaupassa parantaa ostokokemusta

Verkko-ostamisen kiihtyessä kuluttajat kiinnittävät entistä enemmän huomiota myös toimitukseen liittyviin yksityiskohtiin.

Verkkokauppiaan materiaalipankki  1400x520

Siksi onkin tärkeää, että Postin toimituspalvelut näkyvät yhdenmukaisesti verkkokauppasi sivuilla ja omassa mainonnassasi. Kun asiakkaasi löytävät helposti ja nopeasti ajantasaisen tiedon tarjotuista toimitustavoista, asiakaskokemus paranee ja ostoprosessi nopeutuu. Olemme koostaneet avuksesi materiaalipaketin eri toimitustapojen ja Postin palvelujen esittelemiseen verkkosivuillasi. Aineiston avulla sinun on helpompi kertoa asiakkaillesi eri toimitusvaihtoehdoista, verkkokauppalähetysten palautusvaihtoehdoista tai vaikkapa OmaPostin käyttöönotosta.

Hyödynnä verkkokauppiaan ohjeita ja materiaaleja

Pidäthän huolta, että toimituksiin liittyvä tieto löytyy verkkokaupassasi aina sekä toimitusten infosivulta että kassasivulta, jossa toimitustavan valinta tehdään. Oletko ehkä pähkäillyt, miten saisit esitettyä toimitustapavaihtoehdot verkkokauppasi käyttöliittymässä esimerkiksi alasvetovalikkona? Tai haluaisitko lisätä sivuillesi vaikkapa linkin karttaan, josta asiakkaasi voi hakea itseään lähellä olevat Postin palvelupisteet ja automaatit? Materiaalipakettimme sisältää ladattavia kuva- ja logoaineistoja ja paljon erilaisten toimintojen ja palveluiden valmiita esittelytekstimalleja, jotka voit kätevästi ladata ja kopioida suoraan omaan käyttöösi. Saat käyttöösi muun muassa:

  • Valmiit toimitustapojen esittelytekstit ja kuva-aineistot

  • Verkkokauppiaan markkinointimateriaalit

  • OmaPostin ja lähetysten seurannan esittelytekstit

  • Hyödyllisiä linkkejä ja ohjeita verkkokauppaan lisättäväksi

Ole hyvä - tutustu koosteeseen ja hyödynnä aineistoja omassa verkkokaupassasi ja markkinoinnissasi!