Näytä kaikki artikkelit

Kätevin tapa saada Postin kuljetukset verkkokauppaan

Siirteletkö kenties verkkokaupan tilaustietoja järjestelmästä toiseen? Puuttuuko kaupastasi kokonaan vielä Postin noutopistevalinnat? Nämä asiat järjestyvät, kun otat käyttöön Posti Shipping -lisäosan Woocommerce-verkkokauppaasi. Sitten voit antaa sesongin huoletta tulla – loppuvuosi kun on verkkokaupan kuuminta aikaa.

Posti Shipping -lisäosa auttaa verkkokauppiasta lähettämään paketteja

Suomalaisista aloittelevista ja jo vähän pidemmällekin ehtineistä verkkokaupoista iso osa käyttää WordPressin WooCommerce-alustaa, kertoo Paytrailin Suuri verkkokauppa-alustaraportti tältä keväältä. Siksi mekin päätimme panostaa WooCommerceen sopivan lisäosan kehittämiseen. Posti Shipping on ilmainen lisäosa toimitustapojen tarjoamiseen ja hallinnoimiseen WooCommerce-verkkokaupassa.

Autamme verkkokauppoja kasvamaan

Olemme Suomessa selkeä markkinajohtaja verkkokauppatoimituksissa, ja siksi teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että verkkokauppaostaminen olisi sujuvampaa. Verkko-ostamisen helppous ei meidän mielestä ole yksin kauppiaan vastuulla, vaan meidänkin pitää pystyä tarjoamaan toimivia työkaluja.

Haluamme auttaa suomalaisia verkkokauppoja menestymään Suomessa ja kansainvälisesti. Olemme apunasi jo silloin, kun kauppaa vasta perustetaan ja ollaan vielä hieman epävarmoja, miten kaikki lähtee liikkeelle ja kasvuun. Olemme muuan muassa perustaneet verkkokauppa-asiakkaillemme oman asiakaspalvelun, jonne voi olla yhteydessä, jos jokin askarruttaa tai tuntuu vaikealta.

Miksi valita Posti Shipping -lisäosa?

Sinun ei tarvitse olla logistiikan asiantuntija ostaaksesi meiltä kuljetuspalveluja verkkokauppaasi. Tekemämme lisäosa auttaa sinua lähettämään tavaran matkaan helposti ja joutuisasti. Pakettikorttien tulostus, kuljetustilaussanoman välitys ja seurantakoodin luonti sekä toimitus asiakkaille hoituu muutamalla napin painalluksella – samassa näkymässä minne tilauksesikin tulevat. Aikaa säästyy ja virheet vähenevät!

Käytössäsi ovat Postin yleisimmät palvelut Suomeen ja Baltiaan. Toimitustavat on helppo asentaa verkkokaupan kassalle, ja ostaja voi valita niistä itselleen mieluisimman: postilaatikkoon tai noutopisteeseen.

Toimitamme suurimmissa kaupungeissa paketteja haettavaksi myös lauantaisin. Verkostomme kattaa yli 2800 noutopaikkaa kautta maan. OmaPosti-sovelluksessa asiakkaasi voi helposti seurata tilauksensa matkaa. Samalla tarjoat vihreän kuljetusvaihtoehdon: kaikki kotimaan palvelumme ovat hiilineutraaleja Posti Green -palveluita.

Milka Lehto toimii Postissa product ownerina.
Kirjoittaja Milka Lehto kehittää Postissa verkkokauppaa tukevia digitaalisia palveluja Product Ownerina.