Näytä kaikki artikkelit

Box by Posti ihastutti kotimaiset verkkokaupat

Marraskuussa vuosi sitten meitä jännitti. Postin kaltaisen 400-vuotiaan yrityksen uudistaminen ei ole aina helppoa. Tiesimme kuitenkin olevamme jonkin hyvän äärellä, kun avasimme ihan omanlaisen, monet yllättäneen Box by Postin paraatipaikalle Helsingin sydämeen.

Minna Parikka -näyttely Box by Postin näyteikkunassa Helsingissä

Rohkeita olivat myös kaikki ne verkkokauppiaat, jotka lähtivät ensimmäisten joukossa kokeilemaan uuden Box by Postin vetovoimaa avaamalla tiloissa showroom-näyttelynsä. Tuskin missään muualla voi saada yhtä hyvää näkyvyyttä tuotteilleen Helsingin keskustassa, onhan Boxissa muun muassa kaksi ikkunallista showroom-paikkaa avautuen suoraan vilkkaalle Keskuskadulle. Lisäksi yhteistyöstä on mahdollista räätälöidä omanlainen pakettinsa tapahtumineen ja lanseerauksineen. Boxissa onkin ensimmäisen toimintavuoden aikana ollut mukana peräti 40 showroom-kumppania ja kyselyjä tulee jatkuvasti lisää.

Minna Parikan syysmallisto Boxissa oli iso menestys

Yksi vuoden kohokohtia oli Minna Parikan 15 years of Shoe Love -näyttely, jonka yhteydessä olevassa pop-up-myymälässä oli Parikan koko syksyn mallisto myynnissä. Näyttelyssä avattiin kiinnostavalla tavalla Minna Parikan koko urapolku mukaan lukien brändin alkutaival, ja näyttely houkutteli paikalle paljon muodista ja designista kiinnostuneita. Näyttelyn ja pop-upin aikana järjestetty sample sale sekä useammat pienemmät tilaisuudet osoittautuivat todella suosituiksi – kaiken kaikkiaan näyttelyssä kävi syksyn aikana noin 2000 vierasta eri puolilta Suomea. Syysmalliston myynnistäkin tuli Boxissa iso menestys, kun Parikka sulki kivijalkakauppansa elokuussa 2020. – Yhteistyö Boxin tyyppien kanssa oli tosi kivaa ja koko projekti oli hauska, kuvailee Minna Parikka. – Saimme myös hirveän paljon positiivista palautetta asiakkailtamme ja paljon hyvää näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Olen todella iloinen siitä, että lähdimme tähän yhteistyöhön, Parikka kertoo.

Minna Parikan kenkiä esillä Box by Postin tiloissa

Showroom- ja pop up –mahdollisuudet paraatipaikalla

Boxin showroomit ja popupit sopivat kaikille verkkokauppa-asiakkaillemme - aloittelijoista kokeneisiin konkareihin. Haluamme edistää suomalaista verkkokauppaa tarjoamalla helpon mahdollisuuden esittäytyä myös fyysisesti aivan Helsingin keskustassa. Showroom on nopeasti ja kätevästi toteutettavissa: pakettiin kuuluu tilat, kalusteet ja henkilökunnan apu edullisesti ”avaimet-käteen”-palveluna.

Haluatko tietää lisää showroom-mahdollisuuksista? Lähetä sähköpostia osoitteeseen box@posti.com.

Box by Posti näyteikkunassa Minna Parikan kenkiä

Box by Posti 2020 pähkinänkuoressa 120 erilaista tapahtumaa yli 40 showroomia ja pop up- myymälää 10 tuotelanseerausta – näitä tuotteita myytiin ainoastaan Boxissa 2 suurta näyttelyä – Minna Parikka 15 years of Shoe Love ja LOVIA Trash Bag Asiakastyytyväisyys koko vuoden vähintään 95 %.