Näytä kaikki artikkelit

Postin yrityspiste auttaa lähettämään paketit ilman jonotusta

Postin yrityspisteet ovat yritysasiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä itsepalvelupisteitä. Niissä asioimalla saat lähetyksesi matkaan jonottamatta.

Aja autolla ovelle, astu sisään ja tuuppaa valmiiksi maksetut tai sopimuksella laskutettavat lähetykset jouhevasti matkaan jonottamatta. Siinä pähkinänkuoressa, miten Postin yrityspisteet toimivat. Palvelemme yhteensä 55 yrityspisteellä kaupungeissa ympäri Suomen. Katso, miten voit hyödyntää pisteitä ja tehdä omasta arjestasi helpompaa.

Nopeuta toimituksia

Verkkokaupassa nopeus on valttia. Tiesitkö, että yrityspiste on nopein tapa saada paketit matkaan, kun lähetysmääräsi ovat pieniä? Yrityspisteellä et jonota omaa vuoroasi, vaan jätät paketit suoraan meille ja jatkat matkaasi. Kun jätät lähetykset ennen viimeistä jättöaikaa, ne lähtevät matkaan jo samana päivänä. Katso viimeiset jättöajat täältä. Kova kiire? Käytä noutopalvelua, kun haluat lähetykset postiin ripeästi. Haemme paketit ja viemme ne perille puolestasi. Tilaa nouto sivuiltamme tai OmaPosti Prosta.

Yhdistä OmaPosti Prohon

OmaPosti Pro ja yrityspisteet ovat näppärä parivaljakko! Tee lähetykset etukäteen OmaPosti Prossa ja vie ne yrityspisteelle. Näin se onnistuu:

  1. Pakkaa lähetys

  2. Tulosta osoitekortti OmaPosti Prosta

  3. Jätä yrityspisteelle

Jälkikäteen voit katsoa OmaPosti Pron raporteista, miten toimitukset sujuivat. Lue lisää OmaPosti Prosta.

Hyödynnä kertaluontoisiin lähetyksiin

Sinun ei tarvitse olla Postin sopimusasiakas, jotta voit hyödyntää yrityspisteitä. Voit tuoda pisteille myös yksityisasiakkaiden OmaPosti-sovelluksella tai osoitteessa posti.fi/lahettaminen tehdyt lähetykset. Lähetätkö paljon? Jos et ole vielä sopimusasiakkaamme ja lähetät kuussa yli 50 pakettia, sinun kannattaa tutustua sopimusasiakkuuden hyötyihin. Verkkokauppiaan Starttipaketti -palvelu on helppo tapa aloittaa, ja saat sopimuksen luotua suoraan netistä.

Löydä lähin yrityspiste kartalta

Jos yrityksesi sijaitsee lähellä yrityskeskittymää, lähistöltäsi löytyy todennäköisesti yrityspiste. Katso lähin yrityspiste kartalta. Ei yrityspistettä lähistöllä? Ei hätää! Voit yritysasiakkaana tehdä lähetykset myös palvelupisteillä. Lähimmän Postin löydät täältä. Katso kaikki yrityspisteet