Näytä kaikki artikkelit

Opi vastuullisuudesta viiden webinaarin avulla

Mikä on hiilikädenjälki, tai miten yritys voi konkreettisesti edistää sosiaalista vastuuta? Uudessa webinaarisarjassamme kuulet, miten vastuullisuudesta rakennetaan osa yrityksen arkea. Tule mukaan syksyllä 2022!

Vastuullisuus on vakiinnuttanut asemansa yritysten puheissa, mutta näkyykö se yritysten arjessa? Uudessa elo–joulukuussa 2022 järjestettävässä webinaarisarjassamme sukellamme vaikuttaviin vastuullisuustekoihin viidestä eri näkökulmasta. Tänä päivänä ei ole yritystä, jonka toimintaa vastuullisuus ei jollain tapaa ohjaisi. Jotta yritystoiminta on mahdollista myös tulevaisuudessa, yritysten on tunnistettava ympäristö-, sosiaalinen ja taloudellinen vastuunsa. Oikeilla ratkaisuilla yritykset voivat esimerkiksi hidastaa luontokatoa tai kasvattaa yhdenvertaisuutta yrityksen kontekstissa. Viisiosaisessa webinaarisarjassa syvennymme vastuullisuusaiheisiin alan asiantuntijoiden kanssa. Kuulemme puheenvuoroja muun muassa vastuullisen liiketoiminnan konsulttiyrityksen Third Rockin ilmasto- ja ympäristöpalvelujohtaja Leo Straniukselta sekä monimuotoisuutta tutkivan ja konsultoivan Inklusiivin perustajalta Katja Toropaiselta.

Yhdessä kohti kestäviä tapoja toimia

Yrityksillä on keinoja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta – kunhan ne vain hyödyntävät oikeaa osaamista ja resursseja. Siksi vastuullisuus on keskeinen osa myös Postin liiketoimintastrategiaa. Maailma ympärillämme muuttuu jatkuvasti. Isona toimijana haluamme jakaa osaamistamme ja kokemuksiamme yhteistyökumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että yhdessä voimme oppia toisiltamme lisää. Tutustu tuleviin tapahtumiin ja tule mukaan keskustelemaan kestävistä keinoista, jotka luovat yrityksille mahdollisuuden toimia tulevaisuudessa.