Näytä kaikki artikkelit

Miksi Postin varastopalvelu?

Oman varaston ulkoistaminen voi olla yritykselle iso päätös. Päätöksenteon helpottamiseksi olemme lisänneet runsaasti tietoa verkkosivuillemme tutustuttavaksesi. Järjestämme myös mielellämme nettitapaamisen, jossa voimme käydä läpi sinua askarruttavia kysymyksiä ja kertoa lisää palvelustamme.

Tarjoamme varastopalvelua erityisesti verkkokauppaa käyville yrityksille. Varasto sijaitsee Vantaalla, kätevästi Postin pakettien lajittelukeskuksen yhteydessä. Varastolla pakatut tuotteesi siirtyvät liukuhihnalla lajitteluun ja siitä eteenpäin kuljetukseen. Toimitusvarmuus ja -nopeus paranevat, ja sinun kustannuksesi laskevat – varastopalvelun asiakkaana et nimittäin maksa noudon kustannusta ollenkaan.

Monella yrityksellä toiminta on sesonkiluontoista, ja lisäksi maailmantilanne luo epävarmuutta liiketoiminnalle. Tähän epävarmaan tilanteeseen varastopalvelu sopii erinomaisesti, sillä se tuo joustoa muuttuviin tarpeisiin. Postin varastopalvelussa maksat vain käytössä olevasta tilasta, tuotteiden käsittelystä, pakkausmateriaaleista ja pakettien toimittamisesta loppuasiakkaalle – kiinteitä maksuja ei ole. Toiminta sopeutuu helposti ja kustannustehokkaasti määrien muutoksiin – molempiin suuntiin.

Ulkoistettu varasto säästää aikaa muustakin kuin tilausten keräilystä ja pakkaamisesta. Osana palvelua saat käyttöösi myös eri kokoiset pakkausmateriaalit. Sinun ei tarvitse huolehtia niiden hankinnasta ja riittävyydestä.

Ostaessasi varastopalvelun Postilta saat myös laatulupauksen. Arkisin kello 14 mennessä tulleet tilaukset kerätään ja lähetetään samana päivänä. Keräilyn oikeellisuus on tärkeää, mutta virheitäkin voi joskus sattua. Jos tilauksesta esimerkiksi puuttuu tuote keräilyvirheen vuoksi, lähetämme sen Postin kustannuksella vastaanottajalle.

Verkkokaupan logistiikka kehittyy jatkuvasti. Se tarkoittaa myös usein muutoksia toimitusketjussa. Ulkoistamalla sekä varastoinnin että kuljetuksen Postille sinun ei tarvitse maksaa muutoksista. Me teemme tarvittavan kehitystyön, jotta Postin varasto- ja kuljetuspalvelut toimivat myös muutosten jälkeen.

Löfbergs Finland otti Postin varastopalvelun käyttöön Suomessa toimivaa verkkokauppaansa varten. Verkkokaupan löydät osoitteesta lofbergs.fi. ”Tärkeimpiä syitä Postin varastopalvelun käyttöönottoon oli sen helppous. Saamme varastopalvelun ja kuljetukset saman palveluntarjoajan kautta, ja voimme integroida verkkokaupan varastopalveluun”, kiteyttää Löfbergsin markkinoinnista vastaava johtaja Leif Sjöblom.

Katso varastopalvelun esittelyvideo.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö ja jutellaan lisää!

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.