Näytä kaikki artikkelit

Rengasmainokset löytävät oikeisiin osoitteisiin Postin rekisteripäivityspalvelun avulla

Syksy ja kevät ovat renkaidenvaihdon sesonkia ja myös Vannetukku Oy:n markkinoinnissa ja myynnissä erityisen kiireistä aikaa.

Rengasmainokset ja kutsut renkaidenvaihtoon lähtevät liikkeelle juuri renkaiden vaihtoajan kynnyksellä, jotta asiakkaat ehtivät tarkistaa rengastilanteensa ja tehdä tilauksensa ajoissa ennen ensilumia tai keväällä lumien sulettua. Vannetukku on noin 5 vuoden ajan käyttänyt Postin Kontaktia kuluttaja-asiakasrekisterin päivittämiseen, sillä asiakasrekisterin ajantasaisuus on ensiarvoisen tärkeää markkinointiviestien perillemenon kannalta. Aiemmin muutenkin kiireisenä sesonkiaikana asiakaspalveluun ja sähköpostiin tulvi viestejä asiakkailta, jotka ilmoittivat vääristä tai vanhentuneista osoitetiedoista. Tuolloin osoitetietojen selvittämiseen saattoi mennä paljonkin aikaa, kerrotaan Vannetukun markkinoinnista.

Asiakasrekisterin päivitys kätevästi itsepalveluna

”Yllättävän paljon osoitteita meni vuoden aikana hukkaan ihmisten muuttaessa. Nyt voimme luottaa siihen, että valtaosa viesteistä menee oikeaan osoitteeseen. Palvelu toimii näppärästi: Syötän itse oman rekisterimme itsepalveluna Postin Kontaktiin, jossa rekisterin tiedot sitten päivitetään. Kuolintiedon päivitys pitää myös huolen siitä, ettei meiltä lähde markkinointiviestejä surukoteihin. Tätä pidämme tärkeänä.” Kontakti toimittaa jokaisesta rekisteripäivitystilauksesta raportin, joka kertoo, kuinka monta osoitetta syötetyssä rekisterissä oli oikein, montako on korjattu ja paljonko rekisteriin löytyi uusia osoitteita. ”Tehtyämme tilauksen Kontaktiin saamme saman päivän aikana sähköpostiin päivitetyn asiakasrekisterin ja raportin. Palvelu on nopeaa ja edullista, ja se selkeästi tehostaa markkinointiamme ja parantaa asiakaspalveluamme.” Haluatko oppia kohdentamisesta ja datan hyödyntämisestä lisää? Lataa oppaamme markkinointipäättäjille!