Hae lähetys

Seuraa paketin tai muun lähetyksen matkaa OmaPostissa. Hae paketti sukkelasti automaatista tai postista, kun saat ilmoituksen.

Hae paketti Postin automaatista

Paketin voi hakea automaatista silloin kun sopii, vaikka kauppareissulla. Saat OmaPostiin ja tekstarina koodin, jolla lokero avautuu – tadaa!

Entä suuret paketit?

Postin automaattiin mahtuvat maksimissaan 59 x 36 x 60 cm kokoiset lähetykset. Jos tulossa on todella suuri lähetys, valitse toimitus kotiinkuljetuksella tai noutopaikaksi posti.

Jos paketti ei mahdu automaattiin tai automaatti on täynnä, toimitamme paketin kotiosoitettasi lähinnä olevaan postiin. Saapumisilmoituksesta näet, mistä voit hakea paketin.

Hae paketti Postin palvelupisteestä

Kun haet paketin postista, ota mukaan saapumisilmoitus tai lähetystunnus ja henkkarit (ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökortti). Kätevimmin homma hoituu, kun näytät noutokoodin suoraan OmaPosti-sovelluksesta.

Osta lisää säilytysaikaa

Kun paketti on toimitettu postiin, voit ostaa sille lisää säilytysaikaa. Klikkaa OmaPostin Lähetysten seuranta ja ohjaus -sivulta “Osta lisää säilytysaikaa”. Kuvake näkyy vain, jos säilytysaikaa voi ostaa.

  • Hinta 1,90 €/ päivä

Katso lähetysten säilytysajat täältä.

Löysitkö mitä etsit?