Näytä kaikki artikkelit

Asiakastoive toteutuu – Nyt yrityspaketit myös pakettiautomaattiin

Pakettiautomaattiin toimitettava Express-paketti palvelee erityisesti pieniä yrityksiä ja yrittäjiä, joilla on aika kortilla. Kyseessä on samalla uusi askel kohti Postin aiempaa joustavampia yrityspakettipalveluita.

Posti tuo 16.4. alkaen yrityksille mahdollisuuden toimittaa lähetyksensä pakettiautomaatteihin laajasti ympäri Suomen. Pakettiautomaattiin toimitetut Express-paketit ovat noudettavissa yleisimmin seuraavana arkipäivänä kello 16 mennessä tai lisäpalveluna jo kello 9 mennessä aamulla.

Pakettiautomaattiin toimitettavalla Express-paketilla Posti voi palvella entistä paremmin yritysasiakkaitaan, sanoo Postin liiketoimintapäällikkö Matti Pohjanheimo.

”Tällaiselle tuotteelle on ollut paljon kysyntää. Onkin iloa kertoa, että nyt asiakkaidemme toiveisiin on vastattu.”

Express-paketin automaattitoimitukset palvelevat erityisen hyvin yrityksiä, jotka tarvitsevat nopealla aikataululla esimerkiksi asennustarvikkeita tai varaosia, sekä pieniä yrityksiä ja yrittäjiä, joilla on aika kortilla. Tärkeän lähetyksen vastaanottamiseen ei tarvitse käyttää aikaa, vaan paketin voi hakea juuri silloin haluamastaan paikasta, kun se itselle parhaiten sopii.

Pakettiautomaattiverkosto laajenee yritysten tarpeiden mukaan

B2B-verkkokauppa on maailmalla jo B2C-verkkokauppaa isompaa. Kuluttajat ovat perinteisesti nauttineet yrityksiä kattavimmista lähetys- ja noutotavoista. Nyt samat palvelut ovat tulossa myös yritysten käyttöön. Tässä trendissä Posti haluaa olla vahvasti mukana.

"Express-paketin automaattitoimitukset ovat uusin askeleemme tuoda yrityksille aiempaa enemmän joustavuutta ja toimintatapoja paketin vastaanottamiseen”, Pohjanheimo sanoo.

Posti tutkii esimerkiksi mahdollisuuksia tarjota vielä kello 9:ää aikaisempia yrityspakettien toimitusaikoja. Lisäksi Posti aikoo laajentaa jo yli 1 200 pakettiautomaatin verkostoaan niin, että se palvelee aiempaa paremmin yrityksiä.

”Yrityspaketit liikkuvat osin eri alueilla kuin kuluttajapaketit. Olemme tutkineet yrityspakettien reittejä ja alkaneet laajentaa automaattiverkostoa näiden reittien varrelle. Pakettiautomaattiverkostomme kasvaa nopeasti ja haluamme, että se tukee kuluttajien lisäksi optimaalisesti myös yrityksiä”, Pohjanheimo toteaa.

  • Yrityspaketit on 16.4. alkaen mahdollista toimittaa pakettiautomaatteihin

  • Uusi palvelu tulee voimaan lähes kaikkialle Suomessa

  • Pakettiautomaattiin lähetetyt paketit ovat perillä seuraavana päivänä kello 16 mennessä tai lisäpalveluna jo kello 9 mennessä aamulla

  • Postin Smartship-asiakkaat voivat käyttää palvelua 16.4. alkaen

  • Integraatioasiakkaita Posti auttaa tarvittaessa palvelun käyttöönotossa.

Siirry Smartship-palveluun