Näytä kaikki artikkelit

Rakkaudesta kahviin ja arjen taisteluihin

Elastisen yrittäjyyden inspiraationa ovat omat intohimot kuten musiikki, liikunta ja kahvi. Yhteistyö Riku Uskin kanssa loi Warrior Coffeen.

  • Musiikki, liikunta ja kahvi on mulle jokapäiväinen ja tärkeä asia. Warrior Coffee on pieteetillä ja rakkaudella sekä hyvällä fiiliksellä tehtyä kahvia. Tiedämme tarkasti miltä alueelta kustakin maasta kahvimme tulee. Kahvi paahdetaan meidän omassa paahtimossa ja täältä se lähtee nautittavaksi niin koteihin kuin yrityksiin.

Warrior Coffeen kahvit sopivat Elastisen mukaan arjen taisteluihin.

  • Mä käytän kahvia nautintoaineena ja siihen, että saan sen päivän taistelun kunnolla käyntiin.
Elastisen yrittäjyyden inspiraationa ovat omat intohimot kuten musiikki, liikunta ja kahvi. Yhteistyö Riku Uskin kanssa loi Warrior Coffeen.

”Puolet kahvia, puolet maitoa”  Riku Uski vastaa Warrior Coffeen operatiivisesta toiminnasta. Hänellä rakkaus kahviin syntyi 6-vuotiaana, kun naapurissa sai ”puolet kahvia, puolet maitoa” -kupposen. -Kahvi on syvällä meidän kulttuurissa Suomessa. Kahvi liittyy työhön, se liittyy perheeseen, ystävyyteen. Kahvi liittyy niin iloon kuin suruun, syntymään ja kuolemaan. Ihmiset kokoontuvat yhteen ja juovat kupit kahvia.

Warrior Coffee on luomu-sertifioitu pienpaahtimo. Sen kahvi on käsin poimittu maailman eri kahvitiloilta. Joka kahvilla on oma paahtoprofiilinsa ja näin kahveista löydetään erilaisia aromeja.

Voikahvi on arjen herkkua Warrior Coffee valmistaa maailman ainutta, yksittäispakattua voikahvia. Voikahvissa pakastekuivattu kahvi, kirkastettu voi ja kookosöljy puristetaan kuppiin, päälle kaadetaan kuumaa vettä ja sekoitetaan. Juoma on nauttimista vaille valmis.

- Juomana voikahvi on saavuttanut suuren suosion maailmalla mm. urheilijoiden ja terveellisestä ravinnosta kiinnostuneiden parissa. Riku rohkaisee kokeilemaan erilaisia kahveja ja laatukahveja ihan mustana, ilman maitoa. 

- Kaikesta ei tarvi tykätä, mutta kokeilkaa. Sieltä löytyy varmasti suosikkeja. Ihmetelkää, maistelkaa.

Warrior Coffeen kahvit lähtevät asiakkaille niin Suomeen kuin maailmalle Postin avulla. Isommat tilaukset paketteina pakettiautomaatteihin tai vaikka yritysten aulaan. Pienemmät tilaukset saapuvat kotiin päiväpostin mukana.

Katso video Rikun ja Leevi Parsaman kahvikeskustelusta.

fi.warriorcoffee.com