Integrering av webbutik med Postis transportsystem

Genom att integrera Postis transportsystem i din webbutik kan du visa de alternativa leveranssätten direkt i din webbutiks användargränssnitt.

För vem lämpar sig tjänsten?

För näthandlare som vill underlätta sin affärsverksamhet och förbättra kundens användarupplevelse. Användning av tjänsterna förutsätter att företaget har ingått ett kundavtal med Posti.

Fördelar

Genom att integrera Postis transporttjänster i din webbutik kan du skriva ut adresskort för transporter direkt via webbutiken.

De flesta program för webbutiker har Postis transporttjänster som standard. Programmen nedan har Postis transporttjänster som en s.k. Posti SmartShip-integrationsmodul.

  • Visa leveransalternativen i webbutikens användargränssnitt

  • Din kund kan enkelt välja leveranssätt med hjälp av en rullgardinsmeny eller alternativknappar i varukorgen

Webbutiksprogram med Postis transporttjänster

Kontrollera alltid kompatibiliteten genom att kontakta modulleverantören eller din IT-leverantör. Observera även att vissa av Postis leveranssätt och tilläggstjänster inte nödvändigtvis är tillgängliga i alla integrationsmoduler. Tjänsten Unifaun Online har ett brett utbud av Postis leveranssätt.


Rekommenderade integrationsmetoder

Vi rekommenderar följande integrationsmetoder om du vill integrera din webbutik eller ditt WMS/ERP-system med Posti SmartShip.
Övriga gränssnitt

Läs mer om de digitala tjänsterna och gränssnitten för logistik här. På webbplatsen https://api.posti.fi. hittar du information om Postis alla gränssnitt, såsom instruktioner för användning av gränssnitten för Postis register över uthämtningsställen och försändelseuppföljning samt teknisk dokumentation gällande lagertjänster.