Tilaa asiointitunnukset

Jos olet Postin sopimusasiakas, voit tilata pääkäyttäjän asiointitunnukset sopimukseesi kuuluviin palveluihin alta. Käsittelemme tilaukset 1-3 työpäivässä. Saat sähköpostitse kutsun rekisteröityä Postin Asiointikanavien pääkäyttäjäksi. Tässä yhteydessä luot itsellesi asiointitunnukset.

Postimerkkien verkkokaupan asiointitunnukset voi tilata alla olevalla lomakkeella. Saatuasi asiointitunnukset, voit valtuuttaa käyttäjien hallinnassa yrityksellesi lisää käyttäjiä Postin verkkokauppa-asiointiin.

Uusi asiakas? Rekisteröidy asiakkaaksi, niin saat lähettämisen palvelut käyttöösi minuuteissa. Voit myös ottaa yhteyttä myyntiin, jos haluat käydä tarpeesi läpi kanssamme.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yrityksen tiedot

Y-tunnus muodossa 1234567-8

Y-tunnus on pakollinen tieto.

Yrityksen nimi on pakollinen tieto.


Jos on olemassa, löytyy laskulta 6-numeroinen ilman etunollia

Käyntiosoite on pakollinen tieto.

Postinumero on pakollinen tieto.

Toimipaikka on pakollinen tieto.

Valitse toimiiko yrityksesi postittajana muiden yritysten puolesta.

Valitse YKSI laskun toimitustapaLue lisää laskutuksesta

Valitse laskun toimitustapa.

Sähköpostilasku voidaan välittää tilausasiakkaalle tai laskutusosoitteittain. Osa sähköpostipalveluista tai -ohjelmista voi tulkita saapuneen sähköpostilaskun roskapostiksi. Ongelman voi välttää lisäämällä sähköpostilaskun lähetysosoitteen sallittujen (turvallisten) lähettäjien listaukseen tai sähköpostin yhteystietolistaukseen. Lisätietoja saa palveluneuvonnasta.

Sähköpostiosoite laskun välittämistä varten on pakollinen tieto.

Verkkolaskuosoite koostuu maakoodista (Suomessa 0037) ja yrityksen Y-tunnuksesta ilman väliviivaa, sekä mahdollisesta tarkenteesta (enintään 5 merkkiä). Tunnuksen voi tarkistaa omalta verkkolaskuoperaattorilta. Verkkolaskujen vastaanottajien tiedot löytyvät myös Tieken verkkosivuilta. Lisätietoja saa tarvittaessa Postin palveluneuvonnasta.

Verkkolaskuosoite on pakollinen tieto.

Verkkolaskuoperaattori on pakollinen tieto.

Pääkäyttäjän tiedot

Pääkäyttäjän etunimi on pakollinen tieto.

Pääkäyttäjän sukunimi on pakollinen tieto.

Pääkäyttäjän puhelinnumero on pakollinen tieto.

Pääkäyttäjän sähköpostiosoite on pakollinen tieto.

Aiemman pääkäyttäjän nimi on pakollinen tieto pääkäyttäjää vaihdettaessa.

Ilmoita yrityksesi nimenkirjoittajan nimi ja sähköpostiosoite, jotta voimme ilmoittaa hänelle luodusta asiointitunnuksesta.

nimenkirjoittajan nimi on pakollinen tieto.

nimenkirjoittajan sähköpostiosoite on pakollinen tieto.

Roskapostiesto

Tämä kenttä on pakollinen.

Väärä vastaus.

Lähettämällä tämän lomakkeen vakuutan, että minulla on oikeus toimia edellä mainitun yrityksen pääkäyttäjänä Postin asiointiportaalissa.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Postissa.