Kodorder för servicekanaler

Vi kommer att ge dig huvudanvändarens rättigheter till de tjänster som du har tillgång till som avtalskund hos Posti. Vi kommer att behandla order inom 1-3 dagar. Du kommer att få ett e-postmeddelande med inbjudan att registrera dig som huvudanvändare. I det här sammanhanget skapar du ett konto åt dig själv.

Om ditt företag ännu inte är kontraktskund ingår vi ett avtal med ditt företag i samma sammanhang.

Om du vill börja skicka paket eller frakt, vänligen kontakta försäljning. Vi kommer att gå igenom dina behov tillsammans och du kan börja till exempel använda Omaposti Pro för att skicka försändelser.

Fält märkta med stjärna är obligatoriska..

Uppgifter om företaget eller organisationen

Fyll i FO-nummret

Fyll i företagets namn.


Finns på fakturan, sex siffror utan ledande nollor.

Fyll i besöksadress.

Fyll i postnummret.

Fyll i orten.
Läs mer om fakturering

Faktureringsadress

E-postfaktura är en papperslös faktura, som levereras som en e-postbilaga (PDF) direkt till din e-postadress. Fakturan innehåller också bilagor. Allt du behöver är en giltig e-postadress. Läs mera i rådgivning om tjänster.

Fyll i e-postadress.

E-fakturan består av landskod (i Finland 0037) och företagets FO-nummer utan bindestrecket, tillsammans med en specificerare (ej mer än 5 märken lång). Du kan kontrollera den hos din egen operatör. Information om mottagare av E-fakturor finns också på webbplatsen för Tieke. Mera information får du från Postis företagskundtjänst.

Fyll i e-fakturaoperatör.

Fyll i ID:t.

Administratörens uppgifter

Ange vänligen personens namn och e-postadress som har firmateckningsrätt eller befogenhet i ditt företag, så att vi kan meddela om användarnamnet.

Genom att skicka blanketten, intygar att jag har rätt att agera som administratör för ovan nämnda företaget i Postis Servicekanaler.

På blanketten ber vi endast om de uppgifter som vi behöver för att kunna behandla ärendet. Läs mer om hur Posti behandlar personuppgifter.