Beställ ärendekoder

Om du är avtalskund hos Posti kan du nedan beställa administratörens ärendekod för de tjänster som ingår i ditt avtal. Vi behandlar beställningar inom 1-3 arbetsdagar. Du får via e-post en inbjudan att registrera dig som administratör i Postis servicekanaler. I det här sammanhanget skapar du din egen ärendekod.

Du kan beställa ärendekoder till webbutiken för frimärken med formuläret nedan. Efter att du fått ärendekoden kan du gå till Användarhantering för att ge fler användare i ditt företag fullmakt att använda Postis webbutik.

Ny kund? Registrera dig som kund så får du tillgång till leveranstjänster på några minuter. Du kan även kontakta försäljningen om du vill gå igenom dina behov med oss.

Fält märkta med stjärna är obligatoriska..

Uppgifter om företaget eller organisationen

Fyll i FO-nummret

Fyll i företagets namn.


Finns på fakturan, sex siffror utan ledande nollor.

Fyll i besöksadress.

Fyll i postnummret.

Fyll i orten.




Läs mer om fakturering

Faktureringsadress

E-postfaktura är en papperslös faktura, som levereras som en e-postbilaga (PDF) direkt till din e-postadress. Fakturan innehåller också bilagor. Allt du behöver är en giltig e-postadress. Läs mera i rådgivning om tjänster.

Fyll i e-postadress.

E-fakturan består av landskod (i Finland 0037) och företagets FO-nummer utan bindestrecket, tillsammans med en specificerare (ej mer än 5 märken lång). Du kan kontrollera den hos din egen operatör. Information om mottagare av E-fakturor finns också på webbplatsen för Tieke. Mera information får du från Postis företagskundtjänst.

Fyll i e-fakturaoperatör.

Fyll i ID:t.

Administratörens uppgifter

Ange vänligen personens namn och e-postadress som har firmateckningsrätt i ditt företag, så att vi kan meddela om ärendekoden.

Spamskydd

Detta fält är obligatoriskt.

Fel svar.

Genom att skicka blanketten, intygar att jag har rätt att agera som administratör för ovan nämnda företaget i Postis Servicekanaler.

På blanketten ber vi endast om de uppgifter som vi behöver för att kunna behandla ärendet. Läs mer om hur Posti behandlar personuppgifter.