Sähköisen laskun tilaus tai muutos

Ilmoittamalla tällä lomakkeella sähköiset laskutustiedot yrityksesi välttyy paperilaskulisältä, joka on 6,50 euroa/paperinen lasku.

Verkkolasku

Postin verkkolasku sisältää laskudatan ja csv-muotoisen liitetaulukon. Verkkolaskuna saapuvan laskun tietosisältö ja datan esitystapa riippuvat yrityksen ja operaattorin välisestä sopimuksesta sekä käytetystä sovelluksesta. Kaikki operaattorit, varsinkaan pankit, eivät vastaanota liitteitä.

Sähköpostilasku

Postin sähköpostilasku on paperiton lasku, joka toimitetaan sähköpostin liitteenä (PDF) suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lasku sisältää myös liitteet. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilaus


Yrityksen tiedot

Verkkolaskuosoite koostuu maakoodista (Suomessa 0037) ja yrityksen Y-tunnuksesta ilman väliviivaa, sekä mahdollisesta tarkenteesta (enintään 5 merkkiä). Tunnuksen voi tarkistaa omalta verkkolaskuoperaattorilta. Verkkolaskujen vastaanottajien tiedot löytyvät myös Tieken verkkosivuilta. Lisätietoja saa tarvittaessa Postin Yritysasiakaspalvelusta.

Sähköpostilasku voidaan välittää tilausasiakkaalle tai laskutusosoitteittain. Osa sähköpostipalveluista tai -ohjelmista voi tulkita saapuneen sähköpostilaskun roskapostiksi. Ongelman voi välttää lisäämällä sähköpostilaskun lähetysosoitteen lähetysosoitteen (no.reply@posti.com) sallittujen (turvallisten) lähettäjien listaukseen tai sähköpostin yhteystietolistaukseen. Lisätietoja saa palveluneuvonnasta.


Korkeintaan 50 merkkiä

Yhteyshenkilön tiedot

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Postissa.