Mobiilisovellukset

Voit käyttää Postin suosituimpia palveluita kätevästi älypuhelimellasi tai tabletillasi.

  • Omaposti-sovellus auttaa sinua hallinnoimaan laskujasi, seuraamaan sinulle saapuvia lähetyksiä sekä lähettämään paketin edullisesti.
  • Postikortti-sovelluksella lähetät aidot postikortit helposti kännykästäsi.

OmaPosti

Kerää laskusi yhteen paikkaan ja seuraa pakettejasi helposti. OmaPosti on arjen käyttöliittymä!

Voit keskittää ja ohjata OmaPostiin paperilaskusi. OmaPostiin ohjautuvat automaattisesti Netpostiisi saapuvat laskut. Muut sinulle saapuneet laskut saat OmaPostiin helposti nappaamalla kuvan laskun viivakoodista puhelimellasi. Jos olet OP:n asiakas, pystyt maksamaan laskut suoraan OmaPostista Pivon avulla. OmaPostin käyttö ja sinne saapuneiden laskujen maksaminen on nopeaa, turvallista ja maksutonta. Sovellus muistuttaa sinua eräpäivistä ja arkistoi laskusi.

OmaPostin avulla voit seurata sinulle saapuvien pakettien kulkua. Appi näyttää sinulle lähetyksen vaiheet ja muistuttaa sinua, kun paketti on noudettavissa. Kun olet lähettämässä pakettia, voit ostaa paketinlähetyksen kätevästi OmaPostista. Säästät aina jopa 5 €, kun maksat pakettisi kuljetuksen OmaPostissa.

OmaPostia käytetään kirjautumalla Postin käyttäjätunnuksella. Luo käyttäjätunnus tästä

Lataa itsellesi OmaPosti-sovellus ja käytä Postin palveluja missä ikinä liikutkin. Sovellus on ladattavissa iOS- ja  Android-käyttöjärjestelmille.

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta

Postikortti-sovellus: lähetä aito kortti puhelimestasi

Ota puhelimella tai tabletilla kuva, kirjoita viesti ja lähetä kortti matkaan. Vastaanottaja saa postiluukkuunsa oikean postikortin.

Lataa sovellus iOS- tai Android-laitteellesi sovelluskaupasta:

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta