Verkkokaupan paras kumppani Suomessa

Olemme paras kumppani verkkokauppiaille toimitusketjussa varastoinnista ja kuljetuksista suora- ja myymälätoimituksiin asti. Avullamme varmistat, että verkkokauppasi sujuu ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä.

  • Maan laajin noutopiste- ja pakettiautomaattiverkosto

  • Nopeat pakettitoimitukset jopa kuutena päivänä viikossa

  • Monia vaihtoehtoisia toimitustapoja ja joustavat palautuskanavat

  • Myös kotiinkuljetus asiakkaan valitsemana ajankohtana

  • Kaikki kotimaan kuljetuspalvelumme ovat 100 % hiilineutraaleja Posti Green -palveluita

Verkkokaupan toimitukset ja palautukset

Asiakkaasi saa valita, miten haluaa vastaanottaa tilauksensa. Toimitamme lähetykset Postin palvelupisteisiin, Postin automaatteihin tai kotiinkuljetuksena. Myös palautukset onnistuvat kauttamme mutkattomasti ja maksutta Suomen kattavimman palveluverkoston avulla.

Verkkokaupan varasto

Verkkokaupan varasto ei ole pelkkää ulkoistettua varastotilaa vaan palvelukokonaisuus, joka sisältää tehokkaan tavaran käsittelyn varastossa, toimitukset, palautukset ja verkkokauppaan liittyvän tiedonhallinnan.

Kansainvälinen verkkokauppa

Kun haluat laajentaa verkkokauppasi toimintaa myös Suomen rajojen ulkopuolelle, olemme apunasi. Saat kauttamme myös ulkomaantoimitukset hyvillä ehdoilla ja toimitamme tilaukset niin lähialueille kuin koko maailmaan.

Koontilokero

Koontilokero on osoitteesi Suomessa, kun yrityksesi toimii ulkomailla. Palvelu sopii esimerkiksi verkkokaupoille, joilla ei ole Suomessa toimipistettä.