Skip to main content
Monikanavainen viestintä

Haluatko tuottaa parempaa asiakaskokemusta ja hallita kaikkea siihen liittyvää tietoa? Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua. Välitämme viestisi asiakkaallesi: käsittelemme kirjeet, laskut sekä palveluviestit oikeaan muotoon ja lähetämme ne monikanavaisesti eteenpäin. Ja kun asiakkaasi haluavat viestiä sinulle, kulkevat viestit myös silloin nopeasti ja tehokkaasti kauttamme.

Paranna palvelua sujuvalla dokumentinhallinnalla ja asiakkuusviestinnällä

Paranna palveluasi tehokkaalla viestinnällä ja dokumenttien hallinnalla

Välitä viestejä ja laskuta monikanavaisesti

Kirjeet, lehdet, laskut ja palveluviestit liikkuvat kauttamme asiakkaallesi oikeassa muodossa. Postin palveluilla tavoitat asiakkaasi Suomessa ja ulkomailla nopeasti, edullisesti ja varmasti.

Vastaanota viestejä monikanavaisesti

Aivan kuten yritykselläsi on tarve viestiä, niin on myös sen asiakkailla. Välitämme asiakkaasi viestit, kuten palautteet ja vastauslähetykset, yrityksellesi sekä fyysisessä että sähköisessä muodossa.

Hallitse dokumentteja sähköisesti

Dokumentinhallinnan ratkaisumme auttavat yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan lasku- ja dokumentointiprosesseja sekä hallitsemaan liiketoiminnalle kriittistä asiakasviestintään liittyvää tietoa.

Haluatko kuulla, mikä markkinoita puhuttaa?

Tilaa sähköpostiisi kooste alan uusista trendeistä ja tuoreimmista tutkimuksista.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.