Lähetykset kotimaahan

Kaikki lähettämisen palvelut tavarakuljetuksiin, verkkokaupan toimituksiin ja kirjepostiin yrityksesi tarpeen mukaan. Tarjoamme ratkaisun pakettien, rahdin, kirjeiden ja lehtien kertaluontoiseen ja jatkuvaan lähettämiseen. Kun me hoidamme lähettämisen ja logistiikan, sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan. Kaikki lähetyksemme ovat ilmastoystävällisiä Posti Green -kuljetuksia.

Paketit kotimaahan

Lähetä paketti kotimaahan edullisesti. Pakettilähetykset hoituvat varmasti ja aikataulutetusti ja voit seurata lähetystäsi perille asti. Katso hinnat ja koot.

Rahti kotimaahan

Rahtikuljetukset hoituvat vaivattomasti kauttamme. Löydät ratkaisun kaiken kokoisiin kuljetuksiin. Lähetä raskaat tavarat lavalla tai rullakolla asiakkaallesi. Katso toimitusaikataulu.

Kirjeet kotimaahan

Kirje on joustava ja edullinen ratkaisu monenlaiseen lähettämiseen. Se sopii persoonalliseen ja vaikuttavaan viestintään sekä laskutukseen. Katso sopivin lähetystapa yrityksesi kirjeille.

Lehdet kotimaahan

Postin lehtipalveluista voit valita sinulle sopivimman tavan sanoma-, aikakaus- ja ilmaislehtien jakeluun. Lehtijakelussa lehtesi tavoittaa lukijat valtakunnallisesti tai alueellisesti tarpeidesi mukaan.