Skip to main content

Vastaanota paketti kotiin

Kun valitset verkkokauppaostostesi toimitustavaksi Postin kotiinkuljetuksen, toimitamme lähetyksen kotiovellesi asti.

Verkko-ostoksien tilaaminen kotiin on vaivatonta. Toimituksemme kulkevat perille, ja olemme tarkentaneet koronaviruksesta johtuen toimintamalliamme seuraavasti: 

  • Lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen.

  • Kuljettaja ei pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta Postin järjestelmään.

Huomioithan, että kuljettajat eivät tällä hetkellä käsittele maksupäätteitä.  Ohjaamme siksi kaikki postiennakkomaksun vaativat toimitukset Postin palvelupisteeseen.

Valitse milloin vastaanotat

Olemme kehittäneet kotiinkuljetusten toimitusta niin, että voit itse valita kotiin saapuvan paketin toimitusaikaikkunan. Tarjolla on seitsemän päivän mittainen kalenteri, josta voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan paketin vastaanottamiseen. Uudistus on jo käytössä useimmissa suurissa kaupungeissa ja se tulee käyttöön lopulta koko maassa. 

Palvelu on jo käytössä seuraavissa kaupungeissa: Kerava, Vantaa, Kuopio, Joensuu, Espoo, Helsinki, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Seinäjoki. Viikko 14: Turku Viikko 16: Forssa, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Kajaani, Karjaa, Kemi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Pieksämäki, Pori, Porvoo, Rauma, Salo, Savonlinna, Vaasa, Valkeakoski, Varkaus, Ylivieska, Jyväskylä.

Näin valitset ajan paketin kotiintoimitukselle, katso video:

Osta kotiinkuljetus paketille OmaPostista

Jos lähetyksen noutaminen Postin noutopisteestä on sinulle hankalaa, voit ostaa verkosta kotiinkuljetuksen jo postiin saapuneelle paketillesi OmaPostin Lähetysten seuranta ja ohjaus-sivulla. Klikkaa "Osta kotiinkuljetus" -kuvaketta. Kuvake näkyy vain jos kotiinkuljetuksen voi ostaa.

Valitse itse, mistä pakettisi noudat

Muistathan, että asettamalla Oman noutopisteen voit ohjata ostoksesi maksutta mihin Postin noutopisteeseen haluat.

Löysitkö mitä etsit?