Skip to main content
Suurikokoisten lähetysten vastaanottaminen

Suurikokoisten lähetysten vastaanottaminen

Syötä lähetyksen seurantakoodi Postin lähetysten seurantaan. Lähetyksen tiedoista kohdasta "Kuljetuspalvelu" näet käytettävän palvelun.

Kotijakelu ja Posti Express-rahti Illaksi 21 kuljetetaan sisäänkannettuna kotiosoitteeseen

Perillekannon edellytyksenä on, että kohteeseen on esteetön pääsy ja lähetyserän yksittäisen kollin (paketin) maksimipaino voi olla enintään 85 kg. Yli 85 kg painavat lähetykset ovat painonsa takia kuljettajille työturvallisuusriski ja ne puretaan vastaanottajan osoittamaan paikkaan Postin ajoneuvon välittömään läheisyyteen.

Kun lähettäjä on toimittanut lähetyksen Postille kuljetettavaksi, olemme yhteydessä vastaanottajaan 1 - 2 arkipäivän kuluessa. Sovimme toimitusajan joko puhelimitse tai tekstiviestillä. Lähetys toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin klo 9-21 välisenä aikana. Iltatoimitukset ovat mahdollisia suurimmissa kaupungeissa. Kuljettaja soittaa vielä ennen toimitusta varmistaakseen, että olet paikalla vastaanottamassa lähetystä.

Posti Rahti ja Posti Express-rahti kuljetetaan toimitusosoitteeseen pihalle ilman sisäänkantoa

Toimitamme lähetyksen arkipäivisin toimitusaikataulun mukaisina ajopäivinä klo 8-16 välisenä aikana. Palveluun kuuluu lähetyksen toimittaminen kuljetusdokumentissa ilmoitettuun osoitteeseen Postin ajoneuvon välittömään läheisyyteen. Peruspalvelu ei pidä sisällään sisäänkantoa tai purkua kuljetus- tai tuotepakkauksesta. Mahdolliset lisäpalvelut vastaanottajan tulee tilata tuotteen ostotapahtuman yhteydessä.

Mikäli vastaanottaja haluaa tilata lähetykselle jälkikäteen toimituksen klo 16 jälkeen tai sisäänkannon, tulee hänen kysyä asiasta lähettäjältä. Mikäli se sopii lähettäjälle ja Postilla on mahdollista toteuttaa muutos ko postinumeroalueella, on lähettäjän pyydettävä palvelumuutos Postilta.

Toimitusta iltaisin tai sisäänkannettuna ei aina pystytä toteuttamaan heti seuraavana arkipäivänä.

Valitse itse, mistä pakettisi noudat

Ohjaa ostoksesi maksutta mihin Postin noutopisteeseen haluat.