Kotiinkuljetus

Sä tilaat, mä tuon vaikka kotiovelle asti. Valitse vain verkkokaupassa Postin kotiinkuljetus.

Mikä aika sopii parhaiten?

Valitse kalenterista sulle sopiva aikaväli, niin tuomme paketin silloin ovelle. Toiminto on jo käytössä suurimmissa kaupungeissa ja pian koko Suomessa!

Näin valitset toimitusajan

Eikö sulla ole OmaPostia? Ota se käyttöön tästä.

Kotiinkuljetus korona-aikana

Kotiinkuljetus on tilattavissa normaalisti koronasta huolimatta. Muutama muutos on kuitenkin voimassa:

- Lähetyksiä ei kanneta sisälle asuntoon, vaan kuljettajamme soittaa ovikelloa ja jättää lähetyksen asunnon ovelle. Kuljettaja odottaa turvaväliä noudattaen, että otat lähetyksen vastaan.

- Emme vaadi sinulta allekirjoitusta, sillä kuljettaja merkitsee lähetyksen vastaanotetuksi järjestelmään.

- Toistaiseksi kuljettajamme eivät käsittele maksupäätteitä, joten postiennakkomaksun vaativat lähetykset toimitamme suoraan Postin palvelupisteeseen.

Suuri lähetys ja kotiinkuljetus

Useimmiten suuri verkkokauppatilaus tuodaan kotiinkuljetuksella. Lähetyksen seurannan kohdasta “Kuljetuspalvelu” voit tarkistaa, millainen toimitus lähetykselläsi on. Kotiinkuljetuksia on nimittäin hieman erilaisia! Tässä vaihtoehdot:

Kotijakelu ja Posti Express-rahti Illaksi 21

Kannamme lähetyksen sisälle kotiosoitteeseen. Kohteeseen tulee olla esteetön pääsy, ja yksittäisen paketin paino ei saa ylittää 85 kg. Jos paketti on tätä painavampi, kuljettaja jättää sen haluamaasi paikkaan kuljetusauton viereen.

Kun olemme saaneet paketin lähettäjältä toimitukseen, olemme yhteydessä sinuun 1-2 arkipäivän kuluessa. Sovimme toimitusajan (arkisin klo 9-21 välillä) puhelimitse tai tekstarilla. Kuljettaja soittaa vielä ennen toimitusta ja varmistaa, että olet vastaanottamassa lähetyksen. Iltatoimitus on mahdollista suurimmissa kaupungeissa.

Posti Rahti ja Posti Express-rahti

Lähetys tuodaan toimitusosoitteeseen pihalle, mutta pakettia ei kanneta sisään tai pureta pakkauksestaan. Toimitus on arkipäivisin klo 8-16 välillä.

Jos kuitenkin haluat toimituksen klo 16 jälkeen tai sisälle kannettuna, ota yhteys lähettäjään. Mikäli muutos sopii lähettäjälle ja se on mahdollista toteuttaa kyseisellä postinumeroalueella, lähettäjän pitää pyytää muutosta meiltä. Muutokset eivät aina onnistu heti seuraavana arkipäivänä.