Kirjeiden ja laskujen vastaanottaminen

Kirjeiden ja laskujen vastaanottaminen

Vastaanota laskut ja kirjeet OmaPostiin. Valitse OmaPostin asetuksista kohdasta “Lähettäjävalinnat” keneltä haluat postit sähköisesti. Kun sinulle saapuu lasku tai kirje, saat ilmoituksen sähköpostiisi.

Kirje- ja laskuarkisto

Kirjeet – kuten palkkalaskelmat – sekä laskut säilyvät OmaPostissa automaattisesti. Löydät ne OmaPostin ”Arkisto” -osiosta.

Laskujen maksaminen

Laskujen maksaminen onnistuu suoraan OmaPostissa. Maksutapoja on monia:

  1. Maksukortilla

  2. Siirrä eräpäivää -toiminnolla

  3. Pivolla

Korttimaksaminen

Maksa lasku omalla maksukortillasi. Suosittelemme tekemään korttimaksun vähintään 3 päivää ennen laskun eräpäivää. Voit myös kopioida laskun virtuaaliviivakoodin ja maksaa laskun verkkopankissasi.

Siirrä eräpäivää -toiminto

Jos tarvitset joustavuutta laskun maksuun, saat vähintään 30 päivää lisää maksuaikaa valitsemalla ”Siirrä eräpäivää”. Sinulle toimitetaan uusi lasku, jonka voit maksaa kokonaan tai halutessasi osissa. Jos maksat uuden laskun kerralla kokonaan, sinulta veloitetaan vain laskutusmaksu 2,95€ mutta ei luoton korkoa.

Pivolla maksaminen

Pivolla maksaminen onnistuu OmaPostin iOS- ja Android-sovelluksissa Osuuspankin asiakkaille, jotka ovat asentaneet puhelimeensa Pivo-sovelluksen. Pivo-maksu veloitetaan tililtä maksamishetkellä.