Laskutus ja muutokset laskutustietoihin

Laskutus ja muutokset laskutustietoihin

Toimitamme laskuja verkkolaskuina, sähköpostilaskuina tai paperilaskuina. Helppo ja nopea sähköinen lasku säästää aikaa ja ympäristöä, eikä siitä veloiteta paperilaskun laskutuslisää. Vaihda sähköiseen, niin saat lisää aikaa käsitellä laskujasi ja siirrät ne kätevästi sähköiseen arkistoon.

Tiesithän, että OmaPosti Prossa yrityksenne pääkäyttäjä voi tehdä muutoksia laskutusosoitteeseen nopeasti ja helposti itse. Tutustu OmaPosti Prohon

Vaihtoehdot laskujemme vastaanottamiseen

  • Verkkolasku Sisältää laskudatan ja csv-muotoisen liitetaulukon operaattorista riippuen. Vastaanottamista varten tarvitset taloushallinnon ohjelmiston tai palvelun. Käyttö edellyttää sopimusta pankkisi tai verkkolaskuoperaattorisi kanssa.

  • Sähköpostilasku Toimitamme laskut haluamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostin liitteenä (PDF). Lasku sisältää myös liitteet. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

  • Paperilasku Voit vastaanottaa laskusi paperisena. Laskutamme paperilaskulisää 6,50 euroa/lasku.

Ilmoita yrityksesi sähköiset laskutustiedot

Voit ilmoittaa laskutustiedot kahdella tavalla.

  1. Laskutusosoitteen muutos -lomakkeella

  2. Asiakastietojen ylläpidossa voit muokata ja tarkastella yrityksesi laskutusosoitteita. Kirjautuminen tapahtuu Postin asiointitunnuksilla. Palvelussa tehdyt muutokset tulevat voimaan heti. Asiointitunnukset saat yrityksesi pääkäyttäjältä. Jos yrityksellänne ei vielä ole asiointitunnusta, voit tilata sen täältä.