Käsittelymaksun vapautuspyyntö

Jos saat Tullilta päätöksen, ettei lähetyksestä tarvitse maksaa veroja, siitä ei tarvitse maksaa Postin käsittelymaksua. Lisää liitteeksi Tullilta saamasi tullauspäätös.

Posti saa Tullilta tiedon henkilöasiakkaan lähetyksestä, johon ei ole kohdistunut maksettavia veroja. Lähetyksesi vapautuu vuorokauden kuluessa tullauksesta. Erillistä vapautuspyyntöä ei tarvitse tehdä.

Yritysasiakkaana tehdystä tullauksesta, jos veroja ei ole tarvinnut maksaa, Posti ei saa tietoa Tullilta automaattisesti. Teethän tällöin vapautuspyynnön käsittelymaksusta.

Jos ehdit maksaa käsittelymaksun ennen kuin sait tiedon, että et joudu maksamaan lähetyksestä veroja, voit hakea käsittelymaksun palautusta.

Valitse kohta:

  • Käsittelymaksun vapautus tilanteessa, jossa olet saanut Tullilta tullauspäätöksen, jonka mukaan et maksa lähetyksestä veroja ja et ole maksanut vielä käsittelymaksua.

  • Käsittelymaksun palautus tilanteessa, jossa ehdit maksaa käsittelymaksun ennen kuin sait tiedon, että et joudu maksamaan lähetyksestä veroja. Lisää pyynnön liitteeksi saamasi tullauspäätös.

Valitse seuraavista *
Lähetä lomake

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Oliko lomakkeen täyttäminen sujuvaa?