Skip to main content
Lähettäminen
Huomio

Kasvaneista pakettimääristä johtuen asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Luethan vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Lähettäminen

Hinnat ja laskurit

Tällä sivulla on voimassa olevat hinnastot. Katso tuote-ehdot.

Paketin lähettäminen

Lähetyksesi tavoittaa vastaanottajan nopeasti ja varmasti, kun osoitetiedot ovat merkitty oikein ja lähetyksesi on pakattu ohjeiden mukaisesti. Kun lähetät ulkomaille, tarkista paketin kohdemaan mukaiset kuljetusajat, mitta- ja painorajat sekä maakohtaiset rajoitukset.

Rahdin lähettäminen

Oikealla pakkaamisella varmistavat lähetyksen perillemenon ehjänä ja lähetys on myös helppo ja turvallinen käsitellä.

Kirjeiden lähettäminen

Olemme koonneet kaikki tarvitsemasi kirjeiden ja korttien lähettämiseen liittyvät ohjeet yhteen paikkaan. Jos lähetät arvotavaraa tai rahaa, käytä Postivakuutettua lähetystä.

Lehtien lähettäminen

Olemme koonneet yhteen paikkaan kaikki tarvitsemasi lehtien lähettämiseen liittyvät ohjeet, muun muassa postitusten suunnitteluun, ennakkotietojen antamiseen ja esityöhön.

Suoramainosten lähettäminen

Olemme koonneet kaikki tarvitsemasi osoitteellisten ja osoitteettomien suoramainosten lähettämiseen liittyvät ohjeet yhteen paikkaan.

Ohjeet postitustaloille

Tältä sivulta löydät koosteen suurten tai säännöllisten lehti-, kirje- ja suoramainoserien postitusohjeista ja työkaluista.

Vaaralliset ja kielletyt aineet

Kuluttajien lähetyksissä ei saa olla vaarallisia aineita, esineitä tai muuta luonteeltaan vaarallista tai kiellettyä.

Ohjeita ja materiaaleja verkkokauppiaille

Verkkokauppias, tältä sivulta löydät toimitustapoihin liittyviä ohjeita ja valmiin materiaalipankin, jonka avulla esittelet eri toimitustapamme asiakkaillesi.

Postitus- ja maksutavat

Kirjeiden lähettämiseen on vaihtoehtoja. Sopisiko yrityksellesi vaikkapa postitusvalmiit kirjekuoret päivittäispostitukseen tai lähettäisitkö kirjeet mieluummin suoraan tietokoneeltasi?

Maakohtaiset tiedot

Täältä löydät tiedot ulkomaille lähetettävien kirjeiden ja pakettien toimitusajoista, mitoista ja niihin saatavilla olevista lisäpalveluista.

Lehti- ja mainosjakeluiden palveluvalitsin