Smartpost

Smartpost on helppo tapa lisätä kiinteistön asukastyytyväisyyttä

Smartpost — OTA TAI JÄTÄ

Smartpost on joka taloyhtiön oma posti. Omassa taloyhtiössä sijaitseva Smartpost helpottaa asukkaiden elämää. Siihen voi tilata ja palautta verkko-ostoksia, jättää lähteviä kortteja ja pakettja sekä hoitaa arkisia askareita esim. pesulaan menevän pyykkipussin tai vaikka korjaukseen menevän kännykän. Sinne voi vastaanottaa jopa ruokalähetyksiä.

Tutustu mukana oleviin yrityksiin ja palveluihin

Alle satasen kuukaudessa

Smartpostin saa taloyhtiöön määräaikaiseksi 2-5 vuodeksi. 5 vuoden sopimuksella hinta on vain 98,80 € /kk. Smartpost-automaatin saa myös toimistoihin, jolloin ne toimivat kiireisen työpäivän helpottajina ja työpaikkaviihtyvyyden lisääjinä.

Katso helpomman elämän hinnasto

Kiinteistöt ja ­rakennuttajat

HELPPOUTTA JOKA TALOYHTIÖÖN

Smartpost on uusi täyden palvelun pakettiautomaatti, joka järkeistää taloyhtiön juoksevat asiat tuomalla kaupungin kivijalkaliikkeet ja erilaiset palvelut asukkaiden luo. Panosta asukastyytyväisyyteen ja ota Smartpost osaksi taloyhtiösi arkea! Lue lisää

Verkkokaupat ja ­palveluiden tarjoajat

SMARTPOST TUO KOKO KAUPUNGIN ASIAKKAAKSESI

Smartpost lisää liiketoimintaasi uuden ulottuvuuden ja vie bisneksesi lähelle kuluttajaa: suoraan kotirappuun tai työpaikalle. Liitä yrityksesi Smartpost:fi -palveluun ja laajenna sekä asiakaspohjaasi että toiminta-aluettasi saman tien. Lue lisää

Kuluttajat
   

HAE SMARTPOSTILLA HOITUVIA PALVELUJA

Smartpost tuo aiemmin kaikenlaista hosumista ja säntäilyä vaatineet palvelut kotirappuusi. Saat myös verkkokauppaostokset helposti kotiin. Tutustu mukana oleviin yrityksiin, hyppää mukaan onnellisuuden piiriin ja vapauta aikaasi olennaiseen!