Smartpost — OTA TAI JÄTÄ

Smartpost on joka taloyhtiön onnellisuuden lisääjä. Se lopettaa asukkaiden elämästä asioilla juoksemisen. Siihen voi tilata ja palautta verkko-ostokset, jättää pesulaan menevän pyykkipussin, kirjaston kirjat tai vaikka korjaukseen menevän kännykän. Sinne voi vastaanottaa jopa ruokalähetyksiä. Smartpostin käyttäjä saa keskittyä olennaiseen, olemisen sietämättömään keveyteen.

Tutustu jo mukana oleviin yrityksiin ja palveluihin

Alle satasen kuukaudessa

Smartpostin saa taloyhtiöön määräaikaiseksi 2-5 vuodeksi. 5 vuoden sopimuksella hinta on vain 97,90 € /kk. Smartpost-automaatin saa myös toimistoihin, jolloin ne toimivat kiireisen työpäivän helpottajina ja työpaikkaviihtyvyyden lisääjinä. 

Katso helpomman elämän hinnasto

joka taloyhtiöön

Verkkokaupat ja ­palveluiden tarjoajat

SMARTPOST TUO KOKO KAUPUNGIN ASIAKKAAKSESI

Smartpost lisää liiketoimintaasi uuden ulottuvuuden ja vie bisneksesi lähelle kuluttajaa: suoraan kotirappuun tai työpaikalle. Liitä yrityksesi Smartpost:fi -palveluun ja laajenna sekä asiakaspohjaasi että toiminta-aluettasi saman tien. Lue lisää

Kiinteistöt ja ­rakennuttajat

SMARTPOST TEKEE TALOYHTIÖSTÄNNE ONNELLISEMMAN

Smartpost on uusi täyden palvelun automaatti, joka järkeistää taloyhtiön juoksevat asiat tuomalla kaupungin kivijalkaliikkeet ja erilaiset palvelut asukkaiden luo. Panosta asukastyytyväisyyteen ja ota Smartpost osaksi taloyhtiösi arkea! Lue lisää

Kuluttajat
   

HAE SMARTPOSTILLA HOITUVIA PALVELUJA

Smartpost tuo aiemmin kaikenlaista hosumista ja säntäilyä vaatineet palvelut kotirappuusi. Saat myös verkkokauppaostokset helposti kotiin. Tutustu mukana oleviin yrityksiin, hyppää mukaan onnellisuuden piiriin ja vapauta aikaasi olennaiseen!