Rahtipalvelu

Rahtipalvelulla tavoitat noin 90 % Suomen yrityksistä seuraavaksi työpäiväksi. Keskimäärin 97 % rahtilähetyksistä jaetaan 5 päivänä viikossa yön yli -palveluna.

Palvelu soveltuu raskaamman tavaran kuljettamiseen kollista koko kuormaan - kuljetusdokumenttina on rahtikirja ja kuljetusalustana on lava.

Erikoiskäsittelyä ja lisäjoustoa vaativiin kuljetuksiin löydät ratkaisun lisäpalveluista, näin lisäät myös asiakastyytyväisyyttä.

Tee kuljetustilaus noutopäivänä mahdollisimman aikaisin, viimeistään kello 12.00. Osa- ja täyskuormat tilataan noutoa edeltävänä päivänä.

Rahtikuljetus

Tilaus noudetaan palvelualuerekisterin mukaisesti, kun kuljetustilaus on tehty ennen kello 12.00. Kuljettaja suorittaa lähetyksen vastaanottotarkastuksen ja kuormaamisen. Lähetyksen asianmukainen pakkaaminen on lähettäjän vastuulla.

Lähetys toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin kello 8.00-16.00. Mikäli vastaanottaja on yksityishenkilö, otamme henkilökohtaisesti yhteyttä vastaanottajaan parhaan toimitusajan sopimiseksi. Tähän on syytä varata yksi ylimääräinen arkipäivä.

Kuljetuksen tilaus ja kuljetusasiakirjat

Voit tilata Posti Rahtia myös mm. Unifaunin, Consignorin ja Kuljetustilaus.fi:n kautta.