Paketit kotimaahan ja ulkomaille

Yritysasiakkaan pakettipalvelut

Kuljetamme yrityksesi paketit varmasti ja aikataulutetusti sekä Suomessa että ulkomaille. Palvelumme sopivat säännöllisiin yritys- tai kuluttajatoimituksiin sekä verkkokauppiaan tarpeisiin. Kuljetusajoista sovit etukäteen, ja lähetystäsi voit seurata perille asti. Kaikki kotimaan kuljetuspalvelumme tuotetaan ilmastoystävällisesti .

Tiesithän, että voit käyttää palveluita myös käteisasiakkaana? Lähetä ja maksa käteisellä näppärästi verkossa.

Smartpost lisää palveluiden ja tavaroiden saatavuutta

Uusi Smartpost-palvelukonsepti mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden myynnin sekä edulliset toimitukset Smartpost-automaatteihin suoraan kuluttajien kotitaloon tai toimistoihin.

Smartpost-automaatit ovat saatavilla kerrostaloihin tai toimitiloihin. Pakettien, korttien ja kirjeiden vastaanottaminen, lähettäminen ja palautukset ovat sen avulla käytössä lähes aina.

Näin saat Postin palvelut käyttöösi

Verkko­palvelu Postin sopimus­asiakkaille

Postin sopimusasiakkaana, saat käyttöösi Posti SmartShip -verkkopalvelun, jossa voit tilata ja hallinnoida kuljetuksiasi sekä tulostaa osoitekortit. Palveluun kirjaudutaan asiointitunnuksella, jonka saat tilattua tästä.

Posti SmartShip voidaan integroida yrityksesi järjestelmiin tai voit käyttää sitä verkossa. Postin rajapintakuvaukset löytyvät api.posti.fi sivustolta.

Yritykselläsi ei ole sopimusta Postin kanssa

Ei huolta, voit silti lähettää paketteja verkkopalvelussa. Maksa lähetys luottokortilla ja vie paketti automaattiin tai postiin. Tai tee sopimus kanssamme!