Netposti

Netpostilla helpotat arkeasi

Ota Netposti käyttöön

Netposti on maksuton palvelu, johon saat haluamasi postin ja luet sen silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Netpostiin voit vastaanottaa laskusi, palkkalaskelmasi tai vaikka laboratoriotuloksesi ajasta ja paikasta riippumatta vastaavaa paperikirjettä nopeammin.

Seitsemän vuoden arkisto takaa, että löydät ne aina tarvittaessa ja ne ovat aina helposti saatavilla, olitpa töissä, kotona tai matkoilla.

Ota Netposti käyttöön

Netpostin käyttöönotto on helppoa: tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla ja viimeistele tietosi. Saat sähköpostiisi tiedon Netpostiin saapuneista kirjeistä.

Voit käyttää Netpostia kätevästi myös mobiilisti! Tutustu mobiilisovellukseen tai lataa Posti-sovellus suoraan sovelluskaupasta.

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta Lataa sovellus Windows Phone -kaupasta

 

Hinnat

Peruspalvelu on maksuton

Netpostin käyttö ja kirjeiden vastaanottaminen Netpostiin on maksutonta ja kirjeet arkistoituvat 7 vuotta maksutta.

Lisäpalvelujen hinnat

Kirjeen lähetys 1 €/kirje. Kirjeen lähetys on lisäpalvelu, jolla voit lähettää Netpostista kirjeen haluamallesi vastaanottajalle Suomessa.

Arkistolisäpalvelu: Omat tiedostot 1 000 kpl ja kirjearkiston jatkoaika 9,90 €/vuosi. Arkistolisäpalvelu on maksullinen, mikäli haluat arkistoida yli 10 kpl omia tiedostoja ja/tai haluat pidentää arkistoaikaa yli 7 vuotta vanhoille kirjeille. Palvelu on määräaikainen ja sen voi ostaa vuodeksi (12 kk) kerrallaan.

Tekstiviestipalvelu 0,25 senttiä / viesti. Tekstiviestipalvelu on Netpostin lisäpalvelu, jonka käyttöönottamalla voit vastaanottaa ilmoituksia tekstiviestillä valitsemistasi toiminnoista sähköpostin sijaan tai sen lisäksi. Netpostin lähettämät tekstiviestit ovat maksullisia ja ne laskutetaan puhelinlaskussa.