Netposti

Netpostilla helpotat arkeasi

Ota Netposti käyttöön

Netposti on maksuton palvelu, johon saat haluamasi postin ja luet sen silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Netpostiin voit vastaanottaa laskusi, palkkalaskelmasi tai vaikka laboratoriotuloksesi ajasta ja paikasta riippumatta vastaavaa paperikirjettä nopeammin.

Netpostiin vastaanotetut viestit säilyvät palvelun arkistossa maksutta niin kauan kuin olet palvelumme käyttäjä. Tämä takaa sen, että löydät tärkeät viestisi aina tarvittaessa ja ne ovat aina helposti saatavilla, olitpa töissä, kotona tai matkoilla.

Ota Netposti käyttöön

Netpostin käyttöönotto on helppoa: tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla ja viimeistele tietosi. Saat sähköpostiisi tiedon Netpostiin saapuneista kirjeistä.

Voit käyttää Netpostia kätevästi myös mobiilisti! Tutustu mobiilisovellukseen tai lataa Posti-sovellus suoraan sovelluskaupasta.

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta

 

Hinnat

Peruspalvelu on maksuton

Netpostin käyttö ja kirjeiden vastaanottaminen Netpostiin on maksutonta ja kirjeet säilyvät arkistossasi maksutta, niin kauan kuin olet palvelumme käyttäjä.

Lisäpalvelujen hinnat

Tekstiviestipalvelu 0,25 senttiä / viesti. Tekstiviestipalvelu on Netpostin lisäpalvelu, jonka käyttöönottamalla voit vastaanottaa ilmoituksia tekstiviestillä valitsemistasi toiminnoista sähköpostin sijaan tai sen lisäksi. Netpostin lähettämät tekstiviestit ovat maksullisia ja ne laskutetaan puhelinlaskussa.