Palaute postinjakelusta

Jakeluaikamme ovat laajentuneet ja jaamme postia myös iltaisin. Postinjakelun aika vaihtelee alueittain jaettavan postin määrän, sääolosuhteiden ja asiakkaiden kotiin tilaamien palvelujen mukaan. Emme voi luvata tiettyä aikaa päivittäisen postin jakamiselle.

Valtaosa päiväpostin mukana jaettavasta postista, kuten ensimmäisen ja toisen luokan kirjeet sekä aikakauslehdet eivät sisällä seurantatunnusta. Siksi näiden lähetyksen kulkua ei ole mahdollista selvittää. Lähetysten suuren määrän vuoksi yksittäisen lähetyksen vaiheita on käytännössä mahdotonta selvittää, ellei lähetys ole seurattava. Olethan tarvittaessa yhteydessä lähettäjään, jotta puuttuvasta postista ei aiheudu sinulle enempää harmia.

Huomioithan, että alueellisten häiriöiden lisäksi yksittäiset paikalliset jakeluhäiriöt ovat harvinaisia, mutta mahdollisia. Jakeluhäiriöstä voit olla yhteydessä meihin oheisen lomakkeen kautta, jonka ohjaamme suoraan alueesi jakeluesimiehelle.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Postissa.