///
Toimita tuotteesi lähelle kuluttajaa

Toimita tuotteesi lähelle kuluttajaa

Palvelupisteverkostossamme on jo 1 900 noutopistettä, ja määrä tulee lähivuosina kasvamaan. Kehittämällä palvelupisteverkostoamme vastaamme asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin sekä verkkokaupan kasvuun. Helpotamme pakettien noutoa laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten noutopisteillä ja pakettiautomaateilla.

  • Suomen kehittynein palvelupisteverkosto

  • Laajat aukioloajat ja monipuoliset palveluvaihtoehdot

Postin automaatit

Postin automaatti on tätä päivää: se tuo verkkokaupan ostokset ja muut pakettitoimitukset suoraan taloyhtiön tai toimistokiinteistön tiloihin vaivattomasti ja pienin kustannuksin. Pakettiautomaatti on helppo ja kustannustehokas tapa lisätä kiinteistön arvoa ja asukastyytyväisyyttä.

Pikkupaketti on edullinen tapa lähettää pientä tavaraa

Helppo ja nopea pikkupaketti sopimuksella on edullisin vaihtoehto silloin, kun lähetät pieniä tuotteita suoraan kuluttajille. Se toimitetaan kotiin asti 2-3 päivässä ja sitä voi seurata OmaPostissa. Myös noutopalvelu.

Kotiinkuljetus - toimitus asiakkaasi kotiovelle

Kotipaketti on tehokas ja turvallinen tapa toimittaa tuotteet perille asti asiakkaan kotiin. Suurimmissa kaupungeissa asiakkaat voivat valita useista vaihtoehdoista heille sopivan päivän ja ajan. Jatkossa asiakkaat voivat myös seurata kuljettajan matkaa reaaliajassa karttanäkymässä.