Skip to main content
Kuljeta ja varastoi tuotteita ympäristöystävällisesti
Huomio

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Jos asiasi koskee vallitsevaa koronatilannetta, löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Kuljeta ja varastoi tuotteita ympäristöystävällisesti

Tarjoamme käyttöösi Suomen kattavimman logistiikkaverkoston sekä monipuolisimmat kuljetukset ja varastointipalvelut. Olipa lähetyksesi suuri tai pieni, menossa naapurikaupunkiin tai toiselle puolelle maailmaa, meillä on sinulle ratkaisu.

  • Suomen kattavimmat rahti- ja paketti- sekä varastointipalvelut

  • Ympäristöystävällinen – palvelumme ovat 100 % hiilineutraaleja

  • Lisää kilpailukykyä ulkoistamalla sisälogistiikka tai varastointi

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalveluillamme varmistat, että yrityksesi rahti ja paketit kulkevat varmasti ja aikataulun mukaisesti perille asiakkaallesi. Käytössäsi on koko Suomen laajuinen palveluverkko sekä nopeat yhteydet ulkomaille. Kaikki kotimaan rahti- ja pakettipalvelumme ovat hiilineutraaleja Posti Green -palveluita – ilman lisämaksua.

Varastointi ja sisälogistiikka

Keskity ydinosaamiseesi ja anna meidän hoitaa logistiikkasi, tarvitsitpa varastotiloja tai varastoinnin ammattilaisia. Varastoinnin tai sisälogistiikan palvelujen ulkoistaminen ovat tehokkaita keinoja parantaa kilpailukykyä. Saat käyttöösi viimeisimmän varasto- ja prosessiteknologian sekä palveluosaaminen, ja muutat samalla kiinteät kustannukset

Elintarvikelogistiikka

Elintarvikelogistiikan markkina muuttuu foodservice-tukkukaupan ja lähiruokamarkkinoiden jatkuvasti kasvaessa. Posti on elintarvikelogistiikan puolueeton, luotettava ja laadukas kumppani. Tarjoamme elintarviketeollisuudelle ja tukkukauppiaille koko toimitusketjun tai tarvittaessa vain osan siitä: elintarvikkeiden kuljetus- ja varastointipalvelut ja niitä tukevat ICT-ratkaisut.