Verkkokaupan integrointi Postin kuljetusjärjestelmiin

Kun integroit Postin kuljetusjärjestelmät suoraan osaksi verkkokauppaasi, voit näyttää toimitustapavaihtoehdot suoraan verkkokauppasi käyttöliittymässä.

Kenelle palvelu sopii?

Verkkokauppiaille, jotka haluavat helpottaa omaa liiketoimintaansa ja parantaa asiakkaan käyttökokemusta. Palveluiden käyttöönotto vaatii sopimusasiakkuuden.

Hyödyt

Kun Postin kuljetuspalvelut on integroitu osaksi verkkokauppaasi, voit tulostaa kuljetuksissa käytettävät osoitekortit suoraan verkkokaupasta.

Postin kuljetuspalvelut löytyvät valmiiksi useimmista verkkokauppaohjelmistoista. Alla luetelluissa verkkokauppaohjelmistoissa on jo valmiiksi Postin kuljetuspalvelut eli niin sanottu Posti SmartShip-integraatiomoduuli.

  • Voit esittää toimitustapavaihtoehdot verkkokaupan käyttöliittymässä

  • Asiakkaasi valitsee toimitustavan kätevästi alasvetovalikosta tai valintanapeilla ostoskorissa

Verkkokauppaohjelmistot, joissa Postin kuljetuspalvelut ovat valmiina

Tarkista aina moduulitoimittajalta tai it-toimittajaltasi yhteensopivuus. Huomaa myös, että Postin eri kuljetustavat lisäpalveluineen eivät välttämättä ole aina kaikki tarjolla eri integraatiomoduuleissa. Unifaun Online -palvelussa Postin kuljetustavat ovat kattavasti tarjolla.


Suosittelemamme integraatiotavat

Suosittelemme seuraavia integraatiotapoja, kun haluat integroida verkkokauppasi tai WMS/ERP-järjestelmäsi Posti SmartShipiin.
Muut rajapinnat

Voit tutustua täällä logistiikan digitaalisiin palveluihin ja rajapintoihin. Kaikki Postin rajapinnat, kuten ohjeet Postin noutopisterekisterin ja lähetystenseurannan rajapinnan käyttöön sekä varastoratkaisuihin liittyvää teknistä dokumentaatiota löydät osoitteesta https://api.posti.fi/.