Siirry sisältöön

Ladataan.

Postin toimitustavat WooCommerce-verkkokauppaan

Posti Shipping -lisäosalla voit lisätä toimitustapamme helposti verkkokauppasi kassasivulle. Pakettikorttien tulostus onnistuu parilla klikkauksella. Lisäosa on sopimusasiakkaillemme maksuton - maksat vain pakettien kuljettamisesta. Olemme tehneet lisäosan ensimmäiseksi WooCommerce-alustalle.

Posti Shipping -lisäosa sopii verkkokaupallesi, jos:

  • Lähetät tilauksia Suomeen ja/ tai ulkomaille

  • Hoidat tilausten pyörittämisen verkkokauppa-alustan työkaluilla avaamatta muita ikkunoita tai sovelluksia

  • Olet Postin sopimusasiakas

Käytössäsi on tällä hetkellä seuraavat tuotteet: Postipaketti, Kotipaketti, Express-paketti, Pikkupaketti, Postipaketti Baltiaan, Parcel Connect, Express Business Day, Express rahti. (EMS ja Priority tulossa myöhemmin.) Lisäpalveluista käytössäsi ovat: Helposti-koodi, FastTrack, Henkilökohtaisesti luovutettava, LQ-lähetys, Noutomuistutus kirjeenä, Postiennakko, SSI, Säilytysajan pidennys, Särkyvä sekä Suuri.

Tunnusten tilaaminen

Tilaa API-avain asiakaspalvelustamme: täytä tämän sivun alaosassa oleva sähköinen lomake tiedoillasi. Käsittelemme tilaukset manuaalisesti ja toimitusaika on noin 2-5 työpäivää. Tunnusten tilauksen edellytyksenä on olemassa oleva logistiikkasopimus. Jos sinulla ei ole vielä Postin logistiikkasopimusta, pyydä tarjous pakettipalveluistamme.

Verkkokaupan lisäosan tunnustilaus

Löysitkö mitä etsit?