Siirry sisältöön

Ladataan.

Postin toimitustavat WooCommerce-verkkokauppaan

Posti Shipping -lisäosalla voit lisätä toimitustapamme helposti verkkokauppasi kassasivulle. Pakettikorttien tulostus onnistuu parilla klikkauksella. Lisäosa on sopimusasiakkaillemme maksuton - maksat vain pakettien kuljettamisesta. Olemme tehneet lisäosan ensimmäiseksi WooCommerce-alustalle.

Posti Shipping -lisäosa sopii verkkokaupallesi, jos:

  • Lähetät tilauksia Suomeen ja/ tai ulkomaille

  • Hoidat tilausten pyörittämisen verkkokauppa-alustan työkaluilla avaamatta muita ikkunoita tai sovelluksia

  • Olet Postin sopimusasiakas

Käytössäsi on tällä hetkellä seuraavat tuotteet: Postipaketti, Kotipaketti, Express-paketti, Pikkupaketti, Postipaketti Baltiaan, Parcel Connect, Express Business Day, Express rahti. (EMS ja Priority tulossa myöhemmin.) Lisäpalveluista käytössäsi ovat: Helposti-koodi, FastTrack, Henkilökohtaisesti luovutettava, LQ-lähetys, Noutomuistutus kirjeenä, Postiennakko, SSI, Säilytysajan pidennys, Särkyvä sekä Suuri.

Tunnusten tilaaminen

Tilaa API-avain asiakaspalvelustamme: täytä tämän sivun alaosassa oleva sähköinen lomake tiedoillasi. Käsittelemme tilaukset manuaalisesti ja toimitusaika on noin 2-5 työpäivää. Tunnusten tilauksen edellytyksenä on olemassa oleva logistiikkasopimus. Jos sinulla ei ole vielä Postin logistiikkasopimusta, pyydä tarjous pakettipalveluistamme.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Löysitkö mitä etsit?