Skip to main content
Tehosta logistiikkaa

Kun valitset Postin logistiikkakumppaniksesi, saat logistiikkapalvelut koko toimitusketjun matkalta valmistajalta, maahantuojalta tai tavarantoimittajalta aina kuluttaja-asiakkaalle asti. Sillä välin, kun me hoidamme logistiikan, sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan, olipa se sitten tukkukaupan ylläpitoa tai verkkokaupan myynnin kasvattamista.

Kaikki jakelu-, kuljetus-, rahti- ja varastopalvelumme Suomessa ovat asiakkaillemme hiilineutraaleja Posti Green -palveluita – ilman lisämaksua.

Lähetä rahti tai paketti

Kirjaudu SmartShipiin

Tilaa yksittäinen rahtikuljetus

Rahdin kertatilaus

Uusi asiakas? Ota asiointikanavat käyttöösi

Tilaa asiointitunnukset
Paranna kannattavuutta tehokkaalla logistiikkaratkaisulla

Näin saavutat tuloksia tehokkaalla logistiikalla

Tehokkaalla logistiikkaratkaisulla parannat yrityksesi kannattavuutta, hyvällä tuotevalikoimalla lisäät myyntiä ja nopeat toimitukset sekä kattava seuranta pitävät asiakkaasi tyytyväisinä.

Kuljeta ja varastoi tuotteita ympäristöystävällisesti

Postin kuljetuspalveluilla varmistat, että yrityksesi rahti ja paketit kulkevat perille asiakkaallesi. Varastoinnin tai sisälogistiikan palvelut ulkoistamalla parannat paitsi kilpailuetua, saat myös käyttöösi viimeisimmän varasto- ja prosessiteknologian sekä palveluosaamisen.

Vauhdita verkkokauppaa toimitusketjuratkaisuilla

Postin palveluilla varmistat, että verkkokauppa sujuu ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Olemme apunasi koko verkkokaupan toimitusketjussa varastoinnista ja kuljetuksista aina suora- ja myymälätoimituksiin asti. Tarjoamme asiakkaillesi monia vaihtoehtoisia toimitustapoja, maan laajimman noutopisteverkoston sekä joustavat palautuskanavat.

Toimita tuotteesi lähelle kuluttajaa

Postin palvelupisteverkosto on Suomen laajin ja kehittynein. Vastaamme palvelupisteverkoston kehittämisellä asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun. Helpotamme pakettien noutoa laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten noutopisteillä ja pakettiautomaateilla.