Ota käyttöösi sähköinen tilauskanava SmartShip

Posti SmartShip-palvelusta tulostat kuljetusasiakirjat ja tilaat noudot paketeille, rahdille ja seurattaville kirjeille. Kokeile myös uutta OmaPosti Pro -palvelua, joka tekee lähettämisestä entistä helpompaa ja tarjoaa laajemmin raportteja.

Lähetä käyttöliittymällä tai integraatiolla

Voit käyttää SmartShipia käyttöliittymän kautta syöttämällä sinne lähetysten tiedot ja tulostamalla lähetysdokumentit. Voit myös automatisoida lähettämisen ja lähetysdokumenttien tulostamisen integroimalla järjestelmäsi SmartShipiin. Integraatio on maksullinen (20 €/kk) nShiftin (entinen Unifaun) Postille räätälöimä palvelu. Tarkemmat SmartShip-ohjeet löydät täältä.

Näin saat Posti SmartShip- ja OmaPosti Pro-palvelut käyttöösi

Palvelut ovat sopimusasiakkaidemme käytössä. Tarvitset käyttöön Postin asiointitunnuksen, jonka perustamme yrityksesi pääkäyttäjälle. Pääkäyttäjä voi jakaa käyttöoikeuksia muille työntekijöille. Jos yrityksesi ei vielä ole sopimusasiakkaamme, rekisteröidy asiakkaaksi täältä.

Kokeile miten Posti SmartShip toimii

Voit kokeilla palvelun demo-versiota. Kirjaudu Posti SmartShipin demoon.

Käyttäjätunnus: postidemo Salasana: Smartship1

Huom: Demoversiossa sanomat eivät välity eikä tietoja voi tallentaa.

Tutustu OmaPosti Pro -palveluun

Uudessa OmaPosti Pro -palvelussa hoidat lähetykset ja selaat entistä kattavampia raportteja. Pääset kirjautumaan samoilla asiointitunnuksilla kuin SmartShipiin.

Lue lisää OmaPosti Prosta.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Löysitkö mitä etsit?