Logistiikan rajapinnat ja digitaaliset palvelut

Sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi Postin digitaaliset palvelut. Osa palveluista vaatii järjestelmäintegraation, osaa voit käyttää suoraan verkkoselaimella.

Kenelle palvelu sopii?

Eri kokoisille yrityksille, jotka haluavat helpottaa logistiikan toimitusketjua digitaalisten palveluiden avulla. Palveluiden käyttöönotto vaatii sopimusasiakkuuden.

Hyödyt

Kun Postin ja yrityksesi järjestelmät keskustelevat keskenään, yrityksesi logistiikan toimitusketju tehostuu.

Palvelut kattavat logistiikan toimitusketjun sähköisestä kuljetustilauskanavasta ja raportointipalveluista suoratoimituksiin ja varastopalveluihin. Tältä sivulta löydät apua järjestelmäintegraatioiden toteuttamiseen.

  • Sujuva toimitusketju kuljetustilauksesta varastointiin ja raportointiin digitaalisten palveluiden avulla

Kuljetuksen integraatiot Postin järjestelmiinVarastoinnin integraatiot Postin järjestelmiin

Postin varastopalveluita voit käyttää ja seurata joko selainsovelluksessa tai tekemällä järjestelmäintegraation.Suora- ja myymälätoimitukset

Posti GLUE -palvelulla voit liittää tavarantoimittajien, myymälöiden ja verkkokauppojen tilaus-toimitusketjut yhteen. Verkkokaupassa voidaan sitten myydä suoraan toimittajan tai myymälän saldoilla olevia tuotteita. Tutustu palveluun.

Suoratoimitusten ohjelmoijan oppaan verkkokauppiaalle löydät täältä. Rajapintakuvaukset tuotekatalogille, verkkokaupan tilauksille ja toimituksille

Pieniin toimitusvolyymeihin sopii järjestelmäintegraation sijaan selainkäyttöinen Yrityksen noutopiste -sovellus. Sovellus tukee tablettikäyttöä ja viivakoodinlukijaa ja monikanavainen kauppa voi hyödyntää sitä myymäläkeräilyssä. Myymälän voi liittää selainsovelluksella verkkokaupan noutopisteeksi.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Löysitkö mitä etsit?