Luo yritystili verkossa ja aloita lähettäminen heti

Luo yritystili verkossa ja aloita lähettäminen heti

Postin yritystilin luominen on helppoa eikä maksa mitään.

Uusi Postin asiakas? Luo yritystili ja seuraa alla olevia ohjeita. Et maksa tilin luomisen yhteydessä mitään, sillä laskutamme vain lähetetyistä paketeista. Käytätkö jo Postin muita yrityspalveluita? Ota meihin yhteyttä, ja lisäämme pakettien lähettämisen palvelut sopimukseesi.

Näin tilin luominen etenee:

  1. Tunnistaudu sähköisesti.

  2. Syötä tiedot. Pyydämme vain sellaisia tietoja yrityksestäsi ja sinusta, joita tarvitsemme tilin luomiseen. Syöttämällä sähköpostiosoitteesi voit tarkistaa, onko kyseinen sähköposti jo käytössä Postin tilinä.

  3. Katso hinnat. Näet seuraavaksi pakettien sopimushinnat. Mikäli lähettämisen volyymi kasvaa, voit aina neuvotella hinnat uudelleen kanssamme.

  4. Tutustu sopimusluonnokseen. Saat luettavaksi sopimusluonnoksen, jonka voit halutessasi tallentaa pdf-tiedostona. Hyväksymällä sopimuksen jatkat seuraavaan vaiheeseen.

  5. Vahvista sähköpostiosoite. Saat sähköpostitse vahvistusviestin, joka vie sinut viimeistelemään yritystilisi. Voit halutessasi tallentaa hinnaston ja sopimuksen pdf-tiedostoina.

  6. Aloita käyttö. Klikkaa vahvistusviestistä löytyvää linkkiä. Jos sähköpostiosoitteellasi on jo Postin tili, kirjaudu sisään omilla tunnuksilla ja vahvista oikeuksien lisäys. Jos sinulla ei ole tiliä, syötä nimi ja sähköpostiosoite ja paina Luo tili -nappia.

  7. Kirjaudu OmaPosti Prohon. Olet nyt valmis! Klikkaa Jatka- tai Kirjaudu sisään -nappia, ja sinut ohjataan OmaPosti Prohon.