Siirry sisältöön

Ladataan.

Postin kotiinkuljetus - turvallinen toimitus asiakkaasi kotiovelle

Postin kotiinkuljetus - turvallinen toimitus asiakkaasi kotiovelle

Nyt jos koskaan verkko-ostaja arvostaa kotiin toimitusta. Moni välttää kaupoissa asiointia ja ostaa sen sijaan mieluummin verkkokaupasta. Kotiintoimitus onkin suositeltava lähetyksen vastaanottamisen vaihtoehto muun muassa riskiryhmään kuuluville asiakkaille koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana.

Posti tarjoaa verkkokauppiaille useita kotiinkuljetuksen vaihtoehtoja 

  • Kotipaketti on tehokas ja turvallinen tapa toimittaa tuotteet perille asti asiakkaan kotiin.​ Kotipaketti kulkee perille iltaisin ja toimitus on kontaktiton *). Olemme parantaneet suurimmissa kaupungeissa palvelua niin, että asiakkaat voivat valita useista vaihtoehdoista heille sopivan päivän ja aikaikkunan. Kevään aikana mahdollisuus laajenee koko Suomeen. Jatkossa asiakkaat voivat myös seurata kuljettajan matkaa reaaliajassa karttanäkymässä. Jos et vielä ole ottanut Kotipaketille sopimushintoja käyttöösi, ota yhteys myyntiimme.

  • Isokokoiset tuotteet (yli 35 kg tai 120/60 cm) kuljetamme asiakkaille kotiin rahtitoimituksina.

  • Helppo ja nopea Pikkupaketti putkahtaa suoraan asiakkaasi postilaatikkoon. Pikkupaketti on edullisin vaihtoehto silloin, kun lähetät pieniä tuotteita suoraan kuluttajille.

Näin asiakkaasi valitsee ajan paketin kotiintoimitukselle, katso video:

Lisää Postin kotiinkuljetus toimitustarjontaasi ja kerro siitä asiakkaallesi

Auta asiakkaitasi käyttämään verkkokauppasi palveluita ja parannat samalla myös asiakaskokemusta. Sijoita Postin toimitusvaihtoehdot näkyvälle paikalle verkkokauppasi check-out -sivulla ja markkinoi kotiintoimitus-palvelua asiakkaillesi. 

Muistathan myös päivittää verkkokaupan noutopisterekisterisi säännöllisesti, jos mahdollista niin päivittäin. Näin varmistat, että automaattien ja noutopisteiden tiedot ovat aina ajan tasalla ja asiakkaasi saavat pakettinsa varmasti perille.

Lähetä suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon

Kun lähetät pientä tavaraa, kannattaa toimitustavaksi valita suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon jaettava Pikkupaketti. Se on edullisin toimitusvaihtoehtomme sopimusasiakkaillemme. Pikkupaketti jaetaan muun postin mukana 2–3 arkipäivän kuluessa.

*) Olemme tarkentaneet koronaviruksesta johtuen toimintamalliamme seuraavasti:   Postin kuljettaja soittaa vastaanottajan ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen. Vastaanottajalta ei myöskään tarvita allekirjoitusta, vaan kuljettaja kirjaa toimituksen Postin järjestelmään.