Suomen kattavimmat rahtipalvelut

Digitaalinen, ympäristöystävällinen ja Suomen kattavin. Postin rahtipalveluilla tavoitat jopa 90 prosenttia Suomen yrityksistä seuraavaksi työpäiväksi. Käytämme kuljetuksissamme aina nopeimpia reittejä, jolloin sinä säästät aikaa ja rahaa. Kaikki rahtipalvelumme ovat hiilineutraaleja Posti Green -palveluita – ilman lisämaksua.

Kenelle palvelu sopii?

Postin rahtipalvelut ovat sopimusasiakkaillemme, jotka tarvitsevat raskaan tavaran kuljetusta lavalla tai rullakossa. Jos olet kerta-asiakas, tutustu sinulle sopiviin palveluihin.

Hyödyt

Valitsemalla Postin rahtipalvelut saat käyttöösi Suomen kattavimman, täysin digitaalisen ja ympäristöystävällisen palvelun. Palvelu on täysin räätälöityä, ja voit yhdistää siihen lisäksi varastointia.

Palvelu soveltuu raskaamman tavaran kuljettamiseen kollista koko kuormaan. Rahtina voit valita kahdesta erilaisesta ratkaisusta itsellesi sopivan vaihtoehdon, Posti Rahdin rahtikirjalla toimitettavaa tai Posti Express-rahdin osoitekortilla toimitettavaa tavaraa. Palvelu on täysin digitaalinen aina tilauksesta kuljetuksen seurantaan ja sähköiseen rahtikirjaan.

Posti Rahti soveltuu raskaamman tavaran kuljettamiseen kollista koko kuormaan – kuljetusdokumenttina on rahtikirja ja kuljetusalustana on lava.

Kun haluat toimittaa suurikokoisia lähetyksiä tai paketteja valmiissa kuljetusyksikössä paketista tutulla osoitekortilla, ota käyttöösi Express-rahti palvelu. Kuljetusalustana on rullakko tai lava.

  • Suomen kattavimmat rahtipalvelut

  • Ympäristöystävällinen – palvelumme ovat hiilineutraaleja

  • Täysin digitaalinen tilauksen alusta loppuun saakka

Käytössäsi on Suomen digitaalisin rahtiterminaali

Vantaan Viinikkalaan vuonna 2018 avaamamme rahtiterminaali hyödyntää uusinta tekniikkaa. Kaikki toiminnot tavaraliikenteestä lastaukseen ja purkuun on digitaalisesti ohjattua. Automatisoitu prosessi nopeuttaa toimintaa ja parantaa laatua vähentämällä inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

Esimerkiksi autot tunnistetaan automaattisesti jo portilla, jossa järjestelmä osaa heti ohjata ne ennalta suunnitelluille oville. Digitaalisuus näkyy myös sisätiloissa monella tapaa. Jokaisella 155 lastaus- ja purkulaiturilla on työtä nopeuttava ja helpottava digitaalinen näyttö, kuten myös rahtitavaran säilytysruuduissa.

Noin 26 000 neliömetrin eli yli kolmen jalkapallokentän kokoinen terminaali on yksi Suomen suurimpia. Terminaalissa käsitellään päivittäin noin 5 700 lavallista rahtilähetyksiä. Terminaali on toiminnassa ympäri vuorokauden kuutena päivänä viikossa, ja päivän aikana terminaalissa käy 200–300 ajoneuvoyhdistelmää. Suurten lähetysten käsittely tapahtuu katetussa kuormaushallissa sään suojassa kaikkina vuodenaikoina.

Logistiikassa sijainti on erittäin tärkeää. Liikenteellisesti uusi terminaalimme sijaitseekin ruuhkaisimman pk-seudun ulkopuolella ja sieltä on kaikille valtateille lyhyt matka.


Löysitkö mitä etsit?