Postipaketti kotiovelle tai noutopisteeseen

Kuljetamme lähetyksesi perille haluamallasi tavalla. Kotimaassa postipakettisi saapuu vastaanottajalle jopa saman päivän aikana.

Kenelle palvelu sopii?

Kotimaan pakettipalvelut ovat sopimusasiakkaillemme, jotka tarvitsevat säännöllisesti pakettitoimituksia yrityksille tai kuluttajille sekä verkkokaupan tarpeisiin. Jos lähetät paketteja kertaluontoisesti, voit myös lähettää ja maksaa ne näppärästi verkossa.

Hyödyt

Kuljetamme paketit asiakkaallesi nopeasti ja vaivattomasti koko Suomessa. Nopeimmillaan lähetyksesi saapuu vastaanottajalle jopa saman päivän aikana. Jos lähetys jää noutamatta, toimitamme sen automaattisesti takaisin lähettäjälle.

Käytössäsi on koko Suomen laajuinen palveluverkko. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse kuin kerätä lähetyksesi yhteen – me huolehdimme lopusta. Noudamme ja toimitamme yrityksesi postipaketit sovittuun aikaan ja paikkaan suoraan asiakkaasi varastoon, myymälään tai toimitiloihin. Tarjoamme sinulle ja asiakkaallesi monipuoliset toimitustavat pakettiautomaatteihin, posteihin, koteihin ja yrityksiin. Halutessasi hoidamme myös pakkauksista purkamisen ja hyllytyksen.

Postin digitaalisten palveluiden avulla sinä ja asiakkaasi voitte seurata lähetystä perille asti. Jos lähetys jää noutamatta Postin palvelupisteestä tai pakettiautomaatista, se palautetaan takaisin lähettäjälle automaattisesti. Kaikki kotimaan kuljetuspalvelumme ovat 100-prosenttisen hiilineutraaleja Posti Green -palveluita – ilman lisämaksua.

  • Nouto ja toimitus jopa samana päivänä

  • Suurimmissa kaupungeissa lähetyksesi toimitetaan myös lauantaisin
Löysitkö mitä etsit?

Näin pakettipalvelut toimivat

Löydä yrityksesi tarpeeseen sopivat lähettämisen palvelut

Lähetä ilman sopimusta

Nopeaan ja satunnaiseen pakettien lähettämiseen

  • Kun lähetät alle 50 pakettia kuukaudessa
  • Kiinteä hinta / paketti, maksa verkossa heti
Lähetä sopimuksella

Toistuvaan pakettien ja rahdin lähettämiseen

  • Kun lähetät yli 50 pakettia kuukaudessa
  • Toistuvaan rahdin lähettämiseen
  • Hinnoittelu perustuu lähetysten määrään, maksu laskulla