Kuljetuspalvelut vievät rahdin ja paketit perille ympäristöystävällisesti

Suomen laajin palveluverkko ja nopeat yhteydet ulkomaille. Kuljetuspalveluillamme varmistat, että yrityksesi rahti ja paketit kulkevat varmasti ja aikataulun mukaisesti perille asiakkaallesi. Kaikki kotimaan rahti- ja pakettipalvelumme ovat hiilineutraaleja Posti Green -palveluita – ilman lisämaksua.

  • Suomen kattavimmat rahti- ja pakettipalvelut

  • Ympäristöystävällinen – palvelumme ovat 100 % hiilineutraaleja

Rahtipalvelut

Digitaalinen, ympäristöystävällinen ja Suomen kattavin. Postin rahtipalveluilla tavoitat jopa 90 prosenttia Suomen yrityksistä seuraavaksi työpäiväksi. Käytämme kuljetuksissamme aina nopeimpia reittejä, jolloin sinä säästät aika ja rahaa.

Pakettipalvelut kotimaahan

Postin pakettipalveluissa käytössäsi on koko Suomen laajuinen palveluverkko. Asiakkaana sinun ei tarvitse kuin kerätä lähetyksesi yhteen – me huolehdimme lopusta. Postin pakettipalvelut kuljettavat lähetyksesi perille haluamallasi tavalla. Kotimaassa pakettisi saapuu vastaanottajalle jopa saman päivän aikana.

Pakettipalvelut ulkomaille

Kuljetamme yrityksesi paketit varmasti ja aikataulutetusti myös Suomen rajojen ulkopuolella. Postin kansainvälisten pakettipalveluiden avulla tavoitat kaikki eurooppalaiset kuluttajat yhtä helposti kuin kotimaassa. ( kyllä me viemme paketit myös koko maailman laajuudelta)