Siirry sisältöön

Ladataan.

Lisää kilpailukykyä ulkoistamalla varastosi

Varastoinnin ulkoistaminen on tehokas keino parantaa kilpailukykyä. Meillä on työkalut sekä tilojesi optimointiin että tekemisen tehostamiseen. Voit halutessasi saada kaikki pääomia sitovat kiinteät kustannukset muuttuviksi ja keskittyä täysillä ydinliiketoimintaasi.

Kenelle palvelu sopii?

Postin varastointipalvelut ovat yritykselle, joka haluaa pienentää kustannuksia ja lisätä ydinliiketoimintansa mahdollisuuksia. Voit ulkoistaa varaston tai laajentaa yrityksesi varastopalveluja lisäpalveluilla, esimerkiksi uudelleenpakkaamisella, sesonki- ja kampanjatöillä tai viimeistelypalveluilla, mikä vähentää näiden töiden tarvetta ketjun muissa vaiheissa.

Hyödyt

Varaston ulkoistaminen tuo yritykselle tehoja ja säästöjä eikä varastopalveluiden kehitykseen tarvitse kiinnittää omaa henkilöstöä. Logistiikan henkilöstö-, toimitila- ja kehittämiskustannukset muuttuvat kiinteistä kuluista muuttuviksi.

Saat meiltä käyttöösi viimeisimmän varasto- ja prosessiteknologian, joka tehostaa toimintaasi. Tämän lisäksi uusimpien verkkotyökalujen avulla voit kasvattaa myynnissä olevaa tuotevalikoimaasi virtuaalisesti ilman tasevaikutusta. Kaikki tämä lisää myyntiä ja mahdollistaa nopean reagoinnin volyymivaihteluihin ja sesonkeihin.

Kun tarvitset toimialakohtaista erityisosaamista esimerkiksi tekstiileihin liittyen, suunnittelemme kanssasi toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

  • Ulkoista varastosi Postille pysyvästi tai kausiluonteisesti

  • Paranna kilpailukykyäsi 10–30 % varastointitoimintaasi tehostamalla

Joustavaa varastointia yrityksellesi

Tarjoamme varastopalvelun, kaupintavaraston, palautus- ja terminaalikäsittelyn ammattitaidolla ja yrityksellesi sopivilla lisäpalveluilla. Hyvin hoidetulla esivalmistelulla parannat yrityksesi asiakastyytyväisyyttä ja työtä tavaran vastaanotossa, esimerkiksi myymälässä.

Meillä on tilaa ja kaikelle löytyy oma paikkansa. Kaikki varastopalvelumme Suomessa ovat asiakkaille hiilineutraaleja Posti Green -palveluita – ilman lisämaksua. Varastomme ovat ympäristöystävällisiä ja digitaalisen varastointijärjestelmän myötä paperittomia. Energiatehokkuus näkyy kaikessa aina valaistuksesta tilaa säästäviin siirtohyllyihin ja pitkälle vietyyn automaatioon, kuten pakkausrobotteihin.

Varastoinnin lisäpalvelut

Lisäpalvelut nopeuttavat tuotteiden tuomista myyntiin ja vähentävät investointeja osa-alueisiin, jotka eivät kuulu yrityksen ydintoimintaan. Palvelut skaalautuvat tarpeen mukaan, ja ammattitaitoinen henkilökunta nopeuttaa prosesseja kokonaiskustannuksia madaltaen.

Tarjoamamme lisäpalvelut ovat myyntiin toimitettaville tuotteille varastoinnin yhteydessä tehtäviä erilaisia viimeistelypalveluja.