Palautus ulkomailta

Autamme sinua tarjoamaan monipuoliset palautukset asiakkaillesi ulkomailla. Palautukset ovat saatavilla Parcel Connect -paketin ja Postipaketti Baltiaan -paketin palveluun. Priority-pakettiin voit hankkia kansainvälisen asiakaspalautuksen eli ERS-palvelun, joka toimii 17 maassa.

Näin saat palvelun käyttöösi

Tee kanssamme sopimus kansainvälisistä asiakaspalautuksista.

Parcel Connect Return

Parcel Connect -paketin palveluun voi liittää erillisellä sopimuksella palautuksen, sekä perillesaamaton että asiakaspalautus. Asiakaspalautuskortin voit tulostaa SmartShip-järjestelmästä tai OmaPosti Prosta ja laittaa jo asiakkaalle menevän lähetyksen mukaan. Voit myös lähettää sen vastaanottajalle jälkikäteen.

Vastaanottaja voi palauttaa lähetyksen mihin tahansa noutopisteeseen.

Postipaketti Baltiaan asiakaspalautus

Postipaketti Baltiaan -paketin yhteyteen voit niin ikään hankkia palautuspalvelun erillisellä sopimuksella. Tulosta Postipaketti Baltiaan -asiakaspalautuskortti SmartShip-järjestelmästä tai OmaPosti Prosta ja lähetä se asiakkaalle menevän lähetyksen mukana. Voit myös lähettää palautuskortin vastaanottajalle jälkikäteen.

Paketti jätetään pakettiautomaattiin tai palvelupisteelle. Palautukselle voi tilata myös noudon paikallisesta asiakaspalvelusta, jos paketti on alun perin toimitettu kotisoitteeseen.

Kansainvälinen asiakaspalautus (ERS)

Voit liittää Priority-pakettiin kansainvälisen asiakaspalautuksen (ERS). Palautus on tällä hetkellä saatavilla 17 maasta: Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Latvia, Liettua, Luxemburg, Portugali, Puola, Ranska, Saksa, Slovakia, Slovenia, Tšekki ja Unkari.

Tilaa kansainväliseen palautukseen oikeuttava osoitekortti Postin asiointikanavat -nettisivulta kohdasta Kansainvälinen palautus. Toimita asiakaspalautuksen osoitekortti joko valmiiksi tulostettuna paketin mukana asiakkaallesi, tai lähetä se hänelle tulostettavaksi sähköisesti. Asiakkaasi voi palauttaa lähetyksen paikalliseen postin palvelupisteeseen.

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat logistiikkaratkaisut

Kun me hoidamme logistiikan, sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan, olkoon se sitten tukkukaupan ylläpitoa tai verkkokaupan myynnin kasvattamista.

Löysitkö mitä etsit?