Nouto- ja jakelupalvelu

Nouto- ja jakelupalvelumme tuo ja noutaa yrityksesi kirjeet ja paketit. Toimimme yrityksesi aikataulun mukaan, mikä säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Voit tehdä sopimuksen säännöllisestä nouto- ja jakelupalvelusta tai tilata erillisnoudon ja -jakelun.

Ilmoita nouto- ja jakelupalveluun liittyvät muutokset tällä lomakkeella Nouto- ja jakelupalvelun muutos tai irtisanominen

Kenelle palvelu sopii?

Nouto- ja jakelupalvelu sopii yrityksille, jotka haluavat Postin noutavan sekä toimittavan lähetykset suoraan haluttuun paikkaan.

Hyödyt

Nouto- ja jakelupalvelu säästää aikaa ja lisää tehokkuutta toimintaan.

Säännöllinen nouto- ja jakelupalvelu

Jos yrityksesi lähettää tai vastaanottaa säännöllisesti kirjeitä ja paketteja, kannattaa tehdä sopimus säännöllisestä nouto- ja jakelupalvelusta. Tällöin noudamme ja jaamme lähetykset sovitun aikataulun mukaisesti sopimuksessa määritellystä paikasta tai paikkaan. Voit liittää palveluun lähes kaikki saapuvat lähetykset. Nouto- ja jakelupalvelu on sopimuspalvelu, jolla on kiinteä kuukausihinta.

Voit tarvittaessa keskeyttää säännöllisen nouto- tai jakelupalvelun esimerkiksi loman ajaksi keskeytyslomakkeella. Palvelun tuote-ehtojen mukaan kirjallinen ilmoitus palvelun keskeyttämisestä on tehtävä vähintään yksi (1) viikko ennen keskeytyksen alkamista.

Yksittäinen nouto ja -jakelutilaus

Jos yrityksesi lähettää vain satunnaisesti kirjeitä ja paketteja Suomessa, voit tilata noudon ja jakelun kauttamme myös yksittäisille lähetyksille. Tällöin hinnoittelu perustuu lähetyksen kokoon ja määrään. Helpoin ja edullisin tapa tehdä pakettien ja kirjeiden kuljetustilaus on verkkolomakkeella. Teet tilauksen maksutta mihin kellonaikaan tahansa. Ensimmäisellä kerralla täyttämäsi tiedot jäävät verkkolomakkeelle talteen hyödynnettäväksi uusissa tilauksissa. Saat tilauksestasi sähköpostiin vahvistuksen. Jos olet Postin sopimusasiakas, voit tehdä yksittäisen tilauksen myös Posti SmartShipissa.

Voit tilata kuljetuksen myös puhelimitse arkisin klo 8–18. Puhelimitse tehty tilaus tallennetaan käsin järjestelmäämme, joten laskutamme palvelusta 7,25 euroa/tilaus. Puhelintilauksen voit tehdä numerosta 0200 92000.