Nouto- ja jakelupalvelu

Näin saat palvelun käyttöösi

Tee kanssamme sopimus Nouto- ja jakelupalvelusta.

Uusi asiakas?

Asiakkaanamme saat käyttöösi kaikki palvelut ja kätevät työkalut.

Lähetätkö kirjeitä ja paketteja vain satunnaisesti? Voit tilata yksittäisen nouto- ja jakelutilauksen täältä.

Lähettääkö tai vastaanottaako yrityksesi kirjeitä ja paketteja säännöllisesti? Silloin kannattaa ottaa käyttöön Nouto- ja jakelupalvelu. Säästät aikaa ja vaivaa, kun lähtevää postia ei tarvitse itse viedä palvelupisteeseen ja saapuvat lähetykset tuodaan aina sovittuun paikkaan. Me noudamme ja jaamme lähetykset sovitun aikataulun mukaisesti sopimuksessa määritellystä paikasta tai paikkaan.

Nouto- ja jakelupalvelun hyödyt

  • Toimimme joustavasti yrityksesi aikataulun ja tarpeiden mukaan.
  • Säästä tuotteiden lähettämiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.
  • Nouto- ja jakelupalvelulla on kiinteä kuukausihinta.

Kenelle palvelu sopii?

Nouto- ja jakelupalvelu sopii sinulle silloin, kun lähetät ja vastaanotat kirjeitä ja paketteja säännöllisesti. Me noudamme ja toimitamme lähetykset suoraan haluttuun paikkaan.

  • Toimimme joustavasti yrityksesi aikataulun ja tarpeiden mukaan.
  • Säästä tuotteiden lähettämiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.
  • Nouto- ja jakelupalvelulla on kiinteä kuukausihinta.

Hinnoittelu

Nouto- ja jakelupalvelun hinnat ovat asiakaskohtaisia. Hintaan vaikuttavat muun muassa tarvittava kapasiteetti ja nouto- ja jakelukertojen määrä.

Näin se toimii

Tee kanssamme sopimus säännöllisestä Nouto- ja jakelupalvelusta. Sovimme aikataulun, jonka mukaan noudamme lähettämäsi paketit ja kirjeet sekä jaamme vastaanottamasi lähetykset sinulle. Palvelu toimii joustavasti yrityksesi aikataulun mukaan: voimme käydä luonasi useita kertoja päivässä tai vaikka kerran viikossa. Nouto- ja jakelupaikat sovitaan myös etukäteen.

Voit liittää palveluun lähes kaikki saapuvat lähetykset. Nouto- ja jakelupalvelulla on kiinteä kuukausihinta.

Voit tarvittaessa keskeyttää säännöllisen Nouto- tai jakelupalvelun esimerkiksi loman ajaksi. Muista tehdä muutos vähintään viikkoa ennen sen toivottua alkamista. Nouto- ja jakelupalvelun muutos tai irtisanominen.

Yksittäinen nouto ja -jakelutilaus

Jos lähetät kirjeitä ja paketteja vain satunnaisesti, voit tilata noudon ja jakelun myös yksittäisille lähetyksille. Silloin veloitamme lähetyksien koon ja määrän mukaan. Voit tehdä pakettien ja kirjeiden kuljetustilauksen helposti netissä.

Voit tilata yksittäisen kuljetuksen myös numerosta 0200 92000 arkisin klo 8–18. Puhelimella tehdystä tilauksesta laskutamme erikseen 7,25 euroa/tilaus."

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat logistiikkaratkaisut

Kun me hoidamme logistiikan, sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan, olkoon se sitten tukkukaupan ylläpitoa tai verkkokaupan myynnin kasvattamista.

Löysitkö mitä etsit?