Siirry sisältöön

Ladataan.

Drop shipping lisää verkkokauppasi myyntiä ja kannattavuutta

Maailman menestyneimmät verkkokaupat hyödyntävät tehokkaasti drop shipping-mallia, jossa tavara liikkuu tavarantoimittajalta suoraan loppuasiakkaalle ilman, että verkkokauppias itse käsittelee tuotteita.

Kenelle palvelu sopii?

Verkkokauppiaille, jotka haluavat voimakkaasti kasvattaa myyntiä laajemman tuotevalikoimaan avulla.

Tavarantoimittajille, jotka haluavat tarjota drop shipping mahdollisuuden omille jälleenmyyjilleen.

Hyödyt

Posti Glue on verkkokaupan drop shipping, eli suoratoimituksia varten suunniteltu ratkaisu, sisältäen tuote- ja tilaustietojen välittämisen, lähetteiden, palautusohjeiden ja osoitekorttien tulostuksen. Verkkokauppias ja tavarantoimittaja säästävät omia IT resurssejaan ja voivat nopeasti aloittaa kaupankäynnin.

Drop shipping mahdollistaa verkkokaupan valikoiman laajentamisen kasvattamatta kauppiaan varastoon sidottua pääomaa ja se parantaa kassavirtaa. Drop shipping tuo hyötyjä myös tavarantoimittajalle, sillä tavarantoimittaja voi saada myyntiin koko tuotevalikoimansa.

Posti tarjoaa myynnin kasvattamiseen verkkokauppiaat ja tavarantoimittajat yhdistävän Posti Drop Shipping -palvelun, jonka avulla liitämme yrityksesi tilaus-toimitusketjun yhteen kumppanisi kanssa. Verkkokaupassa voidaan sitten myydä suoraan tavarantoimittajan tai myymälän saldoilla olevia tuotteita.

  • Verkkokaupan tuotevalikoiman kasvattaminen kustannustehokkaasti.

  • Parantunut kassavirta, kun tilaat tuotteen tavarantoimittajalta vasta kun loppuasiakas sen ostaa.

  • Säästöjä logistiikassa, kun myytyyn tuotteeseen kohdistuu vähemmän käsittely- ja kuljetustapahtumia.

Etsitkö palvelun käyttöohjeita? Ohjeisiin pääset tästä.