Laboratorionäytteet nopeasti perille Näytelähetyksenä tai Pikavastauksena

Näytelähetys- ja Pikavastaus-palvelulla saat kirjekokoiset eläin- tai ihmisperäiset laboratorionäytteet nopeasti ja luotettavasti perille - useimmiten jo seuraavaksi päiväksi. Suurimmissa kaupungeissa jaamme ne myös arkilauantaisin.

Kenelle palvelu sopii?

Näytelähetys sopii esimerkiksi sairaalan ja laboratorion välisiin kuljetuksiin ja useamman näytteen lähettämiseen samassa pakkauksessa. Pikavastaus sopii esimerkiksi yksityishenkilön tai eläinlääkärin ottaman yksittäisen näytteen lähettämiseen tutkittavaksi.

Hyödyt

Laboratorionäytteet kuljetetaan aina nopeimmalla mahdollisella tavalla kaikkialle Manner-Suomeen. Lähetyksen kulkunopeuden näet toimitusaikakyselystä ja kulkua seuraat verkkopalvelussa tai OmaPosti-sovelluksessa.

Laboratorionäyte jätetään kuljetukseen viemällä se Postin palvelupisteeseen tai  jättämällä se sopimusasiakkaan Nouto- ja jakelupalvelun kuljetukseen. Näyte on pakattava kelta-mustaraidalliseen pakkaukseen VAK-lain mukaisesti. Lue ohjeet.

  • Näytelähetys on hinnaltaan edullisin, kuljetusmaksun voi maksaa joko lähettäjä tai vastaanottaja. Palvelu on saatavilla kaikkialla Manner-Suomessa.

  • Pikavastaus on näytteen lähettäjälle aina maksuton. Pikavastauksen voi lähettää palvelualueeseen kuuluville paikkakunnille ja jakelu toimitetaan niissä mainittujen postinumeroiden laboratorioihin.

  • Palveluiden käyttöönotosta sovitaan aina erikseenNäin saat laboratorionäytteiden kuljetuspalvelut käyttöösi

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?